07 / 05 / 2024

DAP Holding Sürmene projesi

DAP Holding Sürmene projesi

Sürmene’de Emine Erdoğan’ın katılımıyla engelli çocuklara eğitim verecek olan bir merkez açan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz “Geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Orta gelir konut kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? 

Orta Gelirliye Konut kampanyasının ayrıntıları bugün resmen açıklandı. Peki Yeni Evim kampanyası konut sektörünü nasıl etkileyecek? DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konuyu değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

DAP Gayrimenkul’den 2023’te 5 yeni proje

DAP Gayrimenkul, 5 yeni projesine başlayacağını duyurdu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2023’te yeni yatırımlar içinde olacaklarını bildirdi.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Konutta fırsat fiyat dönemi!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektörüne ve Dap Yapı'nın yeni yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, konutta fırsat fiyat döneminde olunduğuna ve konut talebinin arttığına dikkat çekti.

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

DAP Holding Sürmene projesi Haberi

DAP Holding Sürmene projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEM-DER) projesi kapsamında DAP Holding, sosyal sorumluluk projelerini Trabzon’da sürdürüyor. Emine Erdoğan’ın katılımıyla açılan Sürmene’deki Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi engelli öğrencilere hizmet verecek. Bin metrekare alan üzerinde 8 derslik ve atölyeden oluşan merkezde, engelli öğrenciler için akademik bilgi ve becerilerin yanında iş eğitimi uygulamalarının da olduğu eğitim programı uygulanacak. 


SEFERBERLİK RUHU 

Törende konuşan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Geleceğin dünyasında rekabet edebilmemiz için en önemli varlığımız gençlerimizin eğitimine destek vermemiz gerekiyor” dedi. Emine Erdoğan da “Gençlerimizin istikbali için işadamlarımız çalışıyorlar. Ülkemizin dört bir yanında seferberlik ruhu canlı kalıyor. Açılışını yaptığımız bu merkez ailelerin hayatında yeni bir sayfa açacak, çocuklarımız...