06 / 05 / 2024

DAP İdaresi proje toplantısı

DAP İdaresi proje toplantısı

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

DAP'tan 12 proje için 36 milyon lira destek!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanlığı'nca 2019 yılı içerisinde 12 proje için 36 milyon liralık destek verilecek.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

Bornova DAP İzmir proje fiyatları!

Bornova DAP İzmir proje fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Dap İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

DAP Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

Dap İzmir proje fiyatları!

Dap İzmir proje fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dap İzmir projesinde firma bünyesinde 18 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

DAP Yapı'dan İzmir'e yeni proje!

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk konut projesini İzmir'de inşa etmeye hazırlanıyor. 2-3 aya temel atılacak proje 30'ar katlı 2 bloktan oluşacak.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Dap Yapı 2017'de 4 yeni proje yapacak!

Dap Holding 2017 yılına 4 milyar lira yatırım yapacağı 4 yeni projeyle giriyor. Dap’ın Kartal, Beykoz, Validebağ ve Maslak’taki proje çalışmaları sürerken, mevcut projelerde ise 3 bin 500 kişi çalışıyor

Doğu Anadolu'ya 87 kütüphane inşa edilecek!

DAP İdaresi ile Erzurum İl Müftülüğü arasında Palandöken ilçesinde 3 semt kütüphanesi kurulması için protokol imzalandı. Müftü vekili Celal Büyük, kütüphanelerin kurulumuna destek olan DAP İdaresine teşekkür etti.

Sivas'ta DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DAP İdaresi proje toplantısı Haberi

DAP İdaresi proje toplantısı

DAP İdaresi’nin 2016 yılı yatırım programında yer alan ve tarihi kent bölgelerinin bir bütün halinde korunarak sonraki nesillere aktarılmasını amaçlayan projelerin tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te yapıldı. DAP İdaresi’nin “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” kapsamında, projelendirilecek alanların tanıtım toplantılarının ardından, projeyi yapacak uzmanlar tarafından nasıl bir çalışması yapılması konusunda da gerekli çalışmalar başlatılarak, ilk etapta, söz konusu proje alanları gezildi. DAP Bölgesinde belirlenen üç pilot bölge (Bitlis-Ahlat, Malatya Yeşilyurt ve Arapgir) üzerinde yoğunlaşarak Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması için projelendirilecek alanları birlikte gezen DAP İdaresi ile yerel yönetici ve projelendirme çalışması yapacak uzmanlardan oluşan ekipler, arazi yapısı dikkate alınarak nasıl bir çalışma yapılması gerektiği konusunda fikir teatisinde bulundular. Yapılacak tasarım projeleri doğrultusunda işlevsellendirme ile tarihi ve kültürel miras...