06 / 05 / 2024

DAP İdaresi toplantı

DAP İdaresi toplantı

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos! Acele edin!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımlanan ilanda alıma ilişki tüm bilgilere ver verildi.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

DAP'tan 12 proje için 36 milyon lira destek!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanlığı'nca 2019 yılı içerisinde 12 proje için 36 milyon liralık destek verilecek.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Doğu Anadolu'ya 87 kütüphane inşa edilecek!

DAP İdaresi ile Erzurum İl Müftülüğü arasında Palandöken ilçesinde 3 semt kütüphanesi kurulması için protokol imzalandı. Müftü vekili Celal Büyük, kütüphanelerin kurulumuna destek olan DAP İdaresine teşekkür etti.

Sivas'ta DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Sivas’ta düzenlenen “DAP Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”na katılarak, DAP İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Artvin İl Genel Meclisi Mart ayı toplantısında imar görüşüldü!

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda bu ay Olağanüstü İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 12 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

Bitlis Ahlat'ta DAP projesi tanıtıldı!

Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin proje destekleriyle ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi. DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, DAP İdaresine bağlı 14 ilin bulunduğunu belirterek, görevlerini anl

Artvin İl Genel Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda bu ay İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 11 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

DAP İdaresi toplantı Haberi

DAP İdaresi toplantı

DAP İdaresi’nin 2016 yılı yatırım programında yer alan ve tarihi kent bölgelerinin bir bütün halinde korunarak sonraki nesillere aktarılmasını amaçlayan projelerin tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te yapıldı. DAP İdaresi’nin “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” kapsamında, projelendirilecek alanların tanıtım toplantılarının ardından, projeyi yapacak uzmanlar tarafından nasıl bir çalışması yapılması konusunda da gerekli çalışmalar başlatılarak, ilk etapta, söz konusu proje alanları gezildi. DAP Bölgesinde belirlenen üç pilot bölge (Bitlis-Ahlat, Malatya Yeşilyurt ve Arapgir) üzerinde yoğunlaşarak Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması için projelendirilecek alanları birlikte gezen DAP İdaresi ile yerel yönetici ve projelendirme çalışması yapacak uzmanlardan oluşan ekipler, arazi yapısı dikkate alınarak nasıl bir çalışma yapılması gerektiği konusunda fikir teatisinde bulundular. Yapılacak tasarım projeleri doğrultusunda işlevsellendirme ile tarihi ve kültürel miras...