15 / 05 / 2024

DAP İstmarina aytül akyürek

DAP İstmarina aytül akyürek

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahbap Lojistik Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 25 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Levent, Hüseyin Küçük, Aytül Anlar ve Tarık Altun ortaklığında kuruldu.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Akn Emlak İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Akn Emlak İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Aytül Tanberk tarafından kuruldu.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

‘Sağlıklı evler’ konsepti DAP Çekmeköy ile başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bana göre yüksek katlı bina devri bu salgınla beraber kapandı. Bu sadece Türkiye için değil, tüm dünya için geçerli. Hekimlerden oluşan bir ‘Sağlık Kurulu’ oluşturduk. Çekmeköy projemizi de bu kurulun önerileri etrafında şekillendirdik" dedi...

DAP Nişantaşı'nda 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile DAP Yapı tarafından inşa edilecek DAP Nişantaşı projesinde 93 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı...

DAP İstmarina aytül akyürek Haberi

DAP İstmarina aytül akyürek

Sektörün tanınan simalarından Betül Akyürek'ın DAP İstmarina projesinde çalışan kız kardeşi Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi. 


Emlak Kulisi ailesi olarak evliliklerinde bir ömür mutluluk...