27 / 04 / 2024

DAP İzmir fiyatları

DAP İzmir fiyatları

İzmir Bornova'da 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükselen Dap İzmir'de “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sunuluyor. Projede 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir fiyat bilgisi!

Dap İzmir fiyat bilgisi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. 707 konuttan meydana gelen proje Dap Yapı imzasını taşıyor. 

DAP İzmir'in lansmanı yapıldı! 2 bin 300 liradan başlayan taksitler!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi “DAP İzmir”için bugün basın lansmanı düzenlendi. 

DAP İzmir daire fiyatları ne kadar?

Toplam 707 adet konut ve ticari alandan meydana gelen Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki DAP İzmir daire fiyatları ne kadar?

Dap Levent fiyatları 2022!

Konut yatırımlarını son sürat sürdüren Dap Yapı, Dap Levent projesini hayata geçirmek için harekte geçti. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları ne olacak? İşte Dap Levent projesinin Dap Levent fiyatları bilgisi...

DAP Levent fiyatları!

DAP Levent fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent fiyatları ve proje detayları...

DAP İzmir’in yüzde 78’i satıldı!

DAP Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen DAP İzmir’de teslim tarihi önce çekildi. Yüzde 78’i satılan projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Evora İzmir fiyatları!

Teknik Yapı-Halk GYO tarafından hayata geçirilen Evora İzmir projesinde 1.090 daire yer alıyor. Peki ön satışta olan projede fiyatlar ne kadar? İşte Evora İzmir fiyatları...

Alsancak Evora İzmir fiyatları!

Alsancak Evora İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile inşa ediliyor.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 2 blok halinde yükselen Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede topraktan senetle satış fırsatı bugün sona eriyor..

Dap İzmir'de 2 bin 300 TL sabit taksit fırsatı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı 13 Mayıs'a kadar devam ediyor. Projede, 2 bin 300 TL sabit taksit avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

DAP İzmir fiyatları Haberi

DAP İzmir fiyatları

Dap Yapı'nın İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirdiği projesi Dap İzmir'de toplam 707 konut ve ticari alanlara yer veriliyor. “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sunulan proje, 50 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

31 ve 32 katlı iki ayrı kuleden meydana gelen Dap İzmir'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Dairelerin büyüklükleri ise 37 metrekare (stüdyo) ile 209 metrekare (3+1) arasında değişiyor.

1 yıl kira garantisi, 50 ay 0 faizle

Dap İzmir'de daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topraktan senetle satış fırsatı sunulan DAP İzmir'de 1 yıl kira garantisi veriliyor.

50 ay 0 faizle ödeme yapılabilen Dap İzmir'de peşinat bedeli ise 14 bin 950 TL'den başlıyor.