17 / 05 / 2024

Dap İzmir ne zaman teslim

Dap İzmir ne zaman teslim

Dap İzmir'de teslimler 36 ay sonra yapılacak. 30 ve 31 katlı 2 blok olarak  hayata geçirilen projede lansmana özel 2 bin 780 TL sabit taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

DAP hisse fiyatı 2022 ne kadar? İşte borsa kodu!

Salgının ardından ‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörünü yeni bir oluşuma taşıyan DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arzın detayları ne oldu? İşte DAP hisse fiyatı ve borsa kodu detayları...

DAP halka arz tarihleri 2022 ne zaman?

Pandeminin tüm dünyayı etkisi altına almasıyla‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörüne yeni bir boyut kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arz tarihleri 2022 ne zaman? İşte detaylar...

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

DAP İzmir’in yüzde 78’i satıldı!

DAP Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen DAP İzmir’de teslim tarihi önce çekildi. Yüzde 78’i satılan projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatında son gün!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 2 blok halinde yükselen Dap İzmir'de 1 yıl kira garantisi sunuluyor. Projede topraktan senetle satış fırsatı bugün sona eriyor..

Dap İzmir'de 2 bin 300 TL sabit taksit fırsatı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçirilen Dap İzmir'de topraktan senetle satış fırsatı 13 Mayıs'a kadar devam ediyor. Projede, 2 bin 300 TL sabit taksit avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

Dap İzmir ne zaman teslim Haberi

Dap İzmir ne zaman teslim

30 ve 31 katlı 2 bloktan meydana gelen proje İzmir'de Dap Yapı'nın en çok ilgi gören projeleri arasında yerini aldı. 

Dap İzmir projesinde  topraktan satışta vade farksız senetle ödeme fırsatı bulunuyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerinin yer aldığı projede toplamda 707 daire planlandı. 

 
Bornova'da Atatürk Stadyumu'nun ön tarafında yer alan Dap İzmir'de teslimler 36 ay sonra gerçekleştirilecek. 

Tel: 444 93 27  
Web: http://dapyapi.com.tr/dapizmir/
Ezgi...