08 / 05 / 2024

Dap Vadisi a ofis

Dap Vadisi a ofis

Dap Yapı projesi olan Dap Vadisi içinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin satışlar lansman fiyatlarıyla yapılıyor. Peki Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Fiyatlar artacak konuta yatırımın tam zamanı! 

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Türkiye ekonomisi ve DAP Yapı açısından 2019 yılında gayrimenkul sektöründe yaşananları değerlendirdi ve 2020 yılından beklentilerini açıkladı...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları açıklandı mı?

Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları açıklandı mı? Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları henüz açıklanmadı. Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’in Narlıdere ilçesinde Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılış törenine katıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 4 Kasım'da açılacak!

İzmir’de, yamaçların yeşile boyanması iddiasıyla Gündeme gelen Narlıdere ilçesindeki Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde çalışmalar tamamlanırken, alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 166 konut satışa çıkıyor!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Doğukışla’ya yapılan Piri Reis Vadisi projesinden 166 konut satışa çıkarılıyor.

Ağcalı Vadisi Rekreasyon Alanı’nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Ağcalı Vadisi Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar doğaya zarar verilmeden tüm hızıyla devam ediyor.

Visa Silikon Vadisi'nde yeni ofisini açıyor!

Visa, dijital ticareti küresel anlamda geliştirmeye dönük sürdürdüğü çalışmalarını daha da hızlandırmak amacıyla Silikon Vadisi’nde yeni bir ofis açacağını açıkladı

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında kente kazandırılan Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi bulvar çalışmaları son aşamada!

Kahramanmaraş Sümbüllü Vadisi bulvar çalışmaları son aşamada! Tamamlandığında Kahramanmaraş'ın kent içi ulaşımı açısından ana damarlardan biri olacak Sümbüllü Vadisi'ne yapılan bulvarda adım adım sona geliniyor

Dap Vadisi a ofis Haberi

Dap Vadisi a ofis

"Dap Vadisi fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. Proje Kağıthane - Çağlayan'da inşa ediliyor.


Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor. 


Dap Vadisi projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede inşa ediliyor.


Dap Vadisi projesi içerisinde  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi yer alıyor.


Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi projesi 900 birimden meydana geliyor. 400 adet ofisin satışa sunulduğu projede fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. 


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...