10 / 05 / 2024

Dap Vadisi kiralık

Dap Vadisi kiralık

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi Çağlayan!

Dap Vadisi Çağlayan projesi 40 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor .Çağlayan Adliyes i'ne birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yükselen projede 932 bağımsız birim bulunuyor.

Ziya Yılmaz: DAP Vadisi Cendere Maslak'a rakip olacak!

Dap Yapı Çağlayan'daki eski fabrikaları dönüştürerek bölgede 'Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Projeden toplam 650 milyon liralık ciro beklediklerini söyleyen Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Cendere Maslak'a rakip olacak" dedi..

Dap Vadisi satılık ofis fiyatları!

Dap Vadisi satılık ofis fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesinin içerisinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde lansman fiyatlarıyla satışlar sürüyor...

Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Yapı projesi olan Dap Vadisi içinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin satışlar lansman fiyatlarıyla yapılıyor. Peki Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi fiyatlar!

Dap Vadisi projesi Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve Bumerang Ofis projelerini kapsıyor. Toplam 900 birimden oluşan projede son 400 ofis satışa çıktı. İşte Dap Vadisi fiyatlar...

Dap Vadisi fiyat listesi!

Dap Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Çeşitli hizmetlerin sunulduğu proje, Kağıthane'de Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje hizmete sunduğu bedava ofis sistemiyle satışa sunuldu.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Dap Vadisi projesi!

Dap Vadisi projesi, lansman öncesinde yüzde 40 fiyat avantajı ile satışa çıktı. Çağlayan Adliye Sarayı'nın yan tarafında yükselen proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor.

Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi projesinin satış süresi başladı. İçerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Dap Vadisi nerede?

Dap Vadisi iletişim!

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.

Dap Vadisi, bedava ofis konseptiyle satışa açıldı!

Dap Vadisi, bedava ofis konseptiyle satışa açıldı. Lansman öncesinde yüzde 40 fiyat avantajıyla satışa çıkan proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

Dap Vadisi kiralık Haberi

Dap Vadisi kiralık

Dap Vadisi, Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlandırılıyor. Vadisi içerisinde  Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis projeleri yer alıyor.


Dap Vadisi'nde kiralamlar başladı. Ofis, dükkan, mağazaların yer aldığı proje "Bedava ofis konsepti"yle tasarlandı. Projede 932 adet ofis bulunuyor.


Dap Z Ofis projesinde kiralık ofis fiyatı 2 bin TL'den başlıyor. Projede 50 metrekarelik bir ofis kiralandığında  mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu 500 metrekarelik alan kullanımı sağlanıyor. 


Dap Vadisi projesi içerisinde özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, kuru temizleme, kuaför ve terzi gibi alanlar yer alıyor. 


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...