07 / 05 / 2024

dap vadisi o faiz

dap vadisi o faiz

Dap Vadisi 0 faiz imkanı olan proje Çağlayan'da yer alıyor. Projede ofisler kendini 8 ile 12 yıl arasında amorti edebiliyor. Dap Vadisi projesinde Z Ofis, A Ofis, Y Ofis, S Ofis, İ Ofis' ler bulunuyor.

DAP Gayrimenkul, 7 projesindeki son durumu açıkladı: 2023'te Yeni Levent'ten 1.7 milyar TL'lik satış yapıldı!

DAP Gayrimenkul, 2023 yılına ilişkin satış rakamlarını ve projelerdeki son durumu açıkladı. İşte o rakamlar ve projelerdeki son durum...

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! Yaşam Vadisi 2. Etap kiraya verilecek!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Yaşam Vadisi 2.Etap için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi ihaleye hazırlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi Kentsel Projesi'nin uygulama projesinin hazırlandığını belirterek, TOKİ tarafından kısa sürede ihaleye çıkılacağını aktardı.

Bilişim Vadisi'ndeki 50 milyon dolarlık binalar yıkılıyor!

Kocaeli Gazetesi yazarlarından Tanzer Ünal bugünkü yazısında Bilişim Vadisi’nde, Yüksek Teknoloji Enstitüsü döneminde 50 milyon dolar harcanarak yapılan binaları yıkılmasını konu aldı. İşte o yazı:

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Zağnos Vadisi kentsel dönüşüm Ortahisar Belediyesi’ne devredildi!

Fevzi Gümrükçüoğlu Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan Pazarkapı kentsel dönüşümünün yaklaşık 17 bin karelik bölümünün Ortahisar Belediyesi’ne devredilmesini kabul etti.

dap vadisi o faiz Haberi

dap vadisi o faiz

400 ofisin satışa sunulduğu Dap Vadisi projesinde özel kurye hizmeti, back office, 7/24 özel asistan, özel gün organizasyonları, kuru temizleme, concierge hizmetleri, terzi ve kuaför gibi alanlar bulunuyor.



Bedava ofis konseptiyle ortaya çıkan Dap Vadisi 0 faiz imkanı ile alıcılara sunuldu. 400 ofisin satışa açıldığı proje 932 bağımsız birimden oluşuyor. 



Dap Vadisi 0 faiz imkanı sağlayan projede fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor. Bedava ofis konseptiyle satışa sunulan proje Çağlayan'da 40  bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. Dap Vadisi projesinde  Z Ofis, A Ofis, Y Ofis, S Ofis, İ Ofis' ler bulunuyor. 



Çağlayan Dap Vadisi projesinde, Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” kullanılacak. Projesinde ofislerin büyüklükleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. 


Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy, Taksim, Levent, Zincirlikuyu, Maslak gibi yerlere 5- 10...