04 / 05 / 2024

Dap Validebağ projesi

Dap Validebağ projesi

Dap Yapı Acıbadem Validebağ projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek. Dap Yapı Acıbadem projesi Validebağ Korusu'nun yanında, üst segmente hitap edecek butik bir proje olarak planlanıyor...

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022! 

Dap Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi Levent'te yükseliyor. İlk etabında 448 adet konut yer alan projenin inşaat maliyeti 236 milyon 829 bin 385 lira. Peki Dap Levent'te satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022!

Yeni Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, yeni projesinin ruhsatını aldı. Yeni Levent isminin aldığı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Dap Yapının projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Dap Levent fiyat listesi 2022!

Dap Yapı'dan çok konuşulacak yeni bir proje geliyor. Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları listesi ne olacak? İşte Dap Levent projesinin fiyat listesi...

Dap Levent projesi nerede?

Yeni konut yatırımlarına hızla devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesinin konum bilgisi...

Dap Levent nerede? Lokasyon bilgisi!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede inşa edilecek? İşte Dap Levent projesinin lokasyon bilgisi...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Validebağ Korusu'nda hiçbir şekilde rant projesi düşünmüyoruz!

Validebağ Korusu ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Validebağ Korusu'nda hiçbir şekilde rant projesi düşünmüyoruz" dedi.

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Validebağ Konakları fiyat!

Validebağ Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde yükseliyor. 

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

Altunizade Validebağ Konakları Mart fiyatları 2018!

İstanbul Altunizade'de yükselen Dap Validebağ Konakları'nda yüzde 25 peşin ve 84 ay sıfır faiz avantajıyla satışa sunulan evlerin aylık taksitleri 8 bin liradan başlıyor..

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Dap Validebağ projesi Haberi

Dap Validebağ projesi


Kartal, Maltepe, Kağıthane'de projeler hayata geçiren Dap Yapı, Acıbadem bölgesinde projeye hazırlanıyor. Emlak Konut GYO'nun ihaleye çıkardığı Hava Subayları Lojmanları'nı 810 milyon TL teklifle kazanan Dap Yapı, bölgeyi "Anadolu Yakasının Nişantaşısı" olarak tanımlıyor.


17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek Dap Yapı Acıbadem proje alanında 4 kata kadar imar izni var. Validebağ Korusu'nun yanında yer alan Dap Yapı Acıbadem projesi A ve A+ müşteriye yönelik seçkin bir alıcı grubuna hitap edecek şekilde tasarlanacak.


Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın konumda yükselen Dap Yapı Acıbadem projesi butik ve lüks bir proje olarak planlanıyor. Henüz detayları netleşmeyen Dap Yapı Acıbadem projesi için ön talep topluyor.



Tel: 444 43 46

Web: www.dapyapi.com.tr

Gülcihan...