16 / 05 / 2024

Dap Yapı 3 milyarlık yatırım

Dap Yapı 3 milyarlık yatırım

İstanbul'un her iki yakasında da Kartal, Maltepe, Dragos ve Kağıthane Cendere Vadisi'nde hayata geçirdiği sıra dışı mimariye sahip projeleriyle tanınan DAP Yapı, 2014 yılında yatırımlara hız kesmeden devam etmeyi planlıyor...

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

DAP Yapı İstmarina fiyatlar 2017!

Toplam 1.611 birimden meydana gelen İstmarina Evleri 5 blok şeklinde yükseliyor. İstmarina Evleri'nde 3 bin 650 bin TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte DAP Yapı İstmarina fiyatlar 2017...

DAP Yapı'dan İzmir'e yeni proje!

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk konut projesini İzmir'de inşa etmeye hazırlanıyor. 2-3 aya temel atılacak proje 30'ar katlı 2 bloktan oluşacak.

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

DAP Yapı'dan Pendik'te 3 bin konutluk proje!

DAP Yapı İstanbul Dragos’ta inşa ettiği ve mimari formunu insandan alan ‘Adam Kule’ projesini satışa sundu. Şirket Pendik'te de 3 bin konutluk bir proje planlıyor

Dap Yapı Adam Kule kampanyası!

Dap Yapı Adam Kule kampanyası kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Lansmanı 3 Kasım Salı günü gerçekleşecek olan proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Dap Yapı Adam Kule basın toplantısı 3 Kasım'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından DAP Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

DAP Yapı'dan ev alana 4 gün Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'daki projesi îstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı tatil hediye ediyor.

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 80 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim!

Tek blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Dap Yapı 3 milyarlık yatırım Haberi

Dap Yapı 3 milyarlık yatırım

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz seçim süreci ve gündemdeki tartışmalara rağmen 2014'te 3 miyarlık TL'lik yatırım yapacak. 


Yılmaz, "Türkiye'nin gündemindeki tartışmalar geçici. Türkiye'nin geleceğine güveniyoruz" dedi İstanbul'un her iki yakasında da Kartal, Maltepe, Dragos ve Kağıthane Cendere Vadisi'nde hayata geçirdiği sıra dışı mimariye sahip projeleriyle tanınan DAP Yapı, 2014 yılında yatırımlara hız kesmeden devam etmeyi planlıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 2014 yatırım planlarında hiçbir değişiklik yapmadan 7 yeni projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek, "Türkiye seçim sürecine giriyor. 


Önümüzde üç seçim var. Türkiye'nin bugün yaşadığı tartışmaların ekonomiye olan yansımalarının da geçici olacağını düşünüyorum. Türkiye'nin geleceğine ve istikrarına olan güvenimiz nedeniyle 2014 yatırım planlarımızda herhangi bir değişiklik yapmadık" diye konuştu. 


'SEMBOL OLACAK' 


Kartal'da, Emlak GYO çatısı altında güçlü, saygın ve...