21 / 05 / 2024

dap yapı kazandırıyor

dap yapı kazandırıyor

DAP Yapı'dan mülk edinmenin kazancı 2003 yılında rekor seviyedeydi. Ziya Yılmaz, sektörün içinde bulunduğu durumu ve projelerine olan ilgiyi değerlendirdi. Ziya Yılmaz 2013'te hedeflerimizi tutturduğumuzu söyleyebilirim...

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

Yaklaşık olarak 5 milyon ton altının yastık altından çıkartılarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son hazırlıklar yapılıyor.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Van'daki tarihi Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor!

Van'ın Edremit Belediyesi tarafından Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olarak kabul edilen 51 kilometre uzunluğundaki Şamran Kanalı turizme kazandırılıyor.

İzocam Optiflex sektöre yeni bir söylem kazandırıyor!

İzocam, sektöre kazandırdığı yeni ürünü olan, “termoekonomik” olarak tanımladığı “İzocam Optiflex” ile sektöre yeni bir söylem de kazandırıyor

Ege'nin kullanılmayan arazileri tarıma kazandırılıyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, İzmir, Manisa ve Uşak'ta 45 bin 564 hektar alanda hayata geçirilen arazi toplulaştırma çalışmalarıyla kullanılamayan alanlar ekonomiye kazandırıyor.

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Birevim'de yeni uygulamalar ev almayı kolaylaştırıyor!

Birevim özgün ev alma yöntemleriyle sektöre farklılık getiren yepyeni uygulamalar kazandırıyor. Birevim, kendisini sektörde farklı bir yerde konumlandırıyor. 

Emlak Konut Çekmeköy ihalesini DAP Yapı kazandı!

Toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesini 355 milyon 552 bin TL teklifle DAP Yapı kazandı...

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

dap yapı kazandırıyor Haberi

dap yapı kazandırıyor

Dap Yapı projeleri kemikleşmiş alıcı-yatırımcı portföyünün etkisiyle lansmana çıkmadan önce yüzde 30 ila 40 oranında satılmış oluyor. Başlangıç rakamlarıyla bugünkü fiyatları karşılaştırdığımızda, DAP Yapı'dan mülk edinmenin kazancı 2003 yılında rekor seviyedeydi. Ziya Yılmaz, sektörün içinde bulunduğu durumu ve projelerine olan ilgiyi değerlendirdi. 


¦ Neden önce gayrimenkul, neden DAP Yapı ? 


Z. Yılmaz: "Gayrimenkul" güncelliğini asla yitirmeyen ve diğer yatırım araçlarına göre karlılığı kanıtlanmış bir kavram. Birikimini saklamak yerine, doğru ve kazançlı bir yatırım aracına bağlamak düşüncesi daima gayrimenkulü işaret ediyor. Dövizin ani iniş-çıkışlarından ürken, banka yerine gayrimenkulü tercih eden bir yatırımcı üç-dört misli fazla getiri avantajını elde ediyor. Dap Yapı projelerinde gayrimenkul alımı, rekor prim oranıyla kazançlı yatınma dönüşüyor. Projelerimiz üzerinden son bir yılın değerlendirmesini yaparsak; başlangıç rakamlanyla bugünkü fiyatları karşılaştırdığımızda,...