29 / 04 / 2024

dap yapı portföyü

dap yapı portföyü

Son iki yılda 700 bin metrekare arsa stoku oluşturduklarını kaydeden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "2019, 2020 ve 2021 ise bizim için tamamen yatırım yılı olacak" dedi.. 

Temettü portföyü nasıl yapılmalı? Yatırımcılar bu hisselere aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı en çok merak edilen konulardan oluyor. Yatırımcı Emre Kadero, X sosyal medya hesabından temettü portföyünün nasıl yapılabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy'de 180 ay vade imkanı!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy'de topraktan satış avantajı ve 180 ay vade imkanı sunuluyor...

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor.

Ormanköy: DAP Yapı Çekmeköy projesinin adı belli oldu!

DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen projenin adı Ormanköy oldu. 200 bin metrekare büyüklükte alanda inşa edilen Ormanköy'ün yüzde 90'ı yeşil alanlardan oluşuyor...

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

Dap Yapı 5 yılda 13 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Sene başından bu yana Nişantaşı ve Çekmeköy’de olmak üzere iki büyük arazinin ihalesini kazanan Dap Yapı’nın patronu Dr. Ziya Yılmaz, “Dönem durulacak dönem değil. 5 yılda 13 milyar TL’lik proje geliştireceğiz” dedi.

dap yapı portföyü Haberi

dap yapı portföyü

2018 yılını hayal kırıklığı ile kapatan ve 2019'a ilişkin kaygıları süren sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor dersek hata etmiş olmayız.

Sektör hem satışlar hem de yeni ruhsat başvuruları açısından ciddi bir kan kaybı yaşıyor. Buna karşın sektörde 2019'u "yatırım yılı" olarak gören şirketler de var. Onlardan biri de DAP Holding. 2018'in başında Emlak Konut GYO'dan Nişantaşı ve Çekmeköy ihalelerini aldıklarını hatırlatan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bunların ödemelerini gerçekleştirdik. Şu anda proje çalışmaları devam ediyor. 2019'u da DAP özelinde yeni projelerin başlayacağı, yeni arzlarımızın piyasaya çıkacağı bir dönem olarak değerlendiriyoruz" diyor. 

Ekonomist’te yer alan habere göre; son iki yılda 700 bin metrekare arsa stoku oluşturduklarını kaydeden Yılmaz, şöyle konuşuyor: "2019, 2020 ve 2021 ise bizim için tamamen yatırım yılı...