30 / 04 / 2024

Dap Yapı Y Ofis satış fiyatları

Dap Yapı Y Ofis satış fiyatları

Kağıthane Dap Y Ofis projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5-10 dakika, yeni metro hattına ise 100 metre uzaklıkta yer alıyor...

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy'de 180 ay vade imkanı!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy'de topraktan satış avantajı ve 180 ay vade imkanı sunuluyor...

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor.

Ormanköy: DAP Yapı Çekmeköy projesinin adı belli oldu!

DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen projenin adı Ormanköy oldu. 200 bin metrekare büyüklükte alanda inşa edilen Ormanköy'ün yüzde 90'ı yeşil alanlardan oluşuyor...

‘Sağlıklı evler’ konsepti DAP Çekmeköy ile başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bana göre yüksek katlı bina devri bu salgınla beraber kapandı. Bu sadece Türkiye için değil, tüm dünya için geçerli. Hekimlerden oluşan bir ‘Sağlık Kurulu’ oluşturduk. Çekmeköy projemizi de bu kurulun önerileri etrafında şekillendirdik" dedi...

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı Y Ofis satış fiyatları Haberi

Dap Yapı Y Ofis satış fiyatları

Kağıthane Dap Y Ofis projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da inşa ediliyor. Çağlayan Adliyesi'ne yakın mesafede yer alan Kağıthane Dap Y Ofis, Dap Yapı imzası taşıyor.


Çağlayan Dap Yapı Y Ofis projesinde 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, kuru temizleme, kuaför, terzi yer alıyor.


9 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Dap Y Ofis projesi 103 adet ofis, 19 adet dükkan olmak üzere toplam 122 adet bağımsız birinden meydana geliyor.


Dap Yapı Y Ofis satış fiyatları 190 bin liradan başlayak yükseliyor. Dap Y Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Kağıthane Dap Y Ofis lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5-10 dakika, yeni metro hattına ise 100...