05 / 05 / 2024

dap yapı yönetim kurulu başkanı kimdir

dap yapı yönetim kurulu başkanı kimdir

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve Trabzonlu İşadamları Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz'ın eğitim ve iş hayatı ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Dap Gayrimenkul Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

DAP Gayrimenkul, alınan Yönetim Kurulu Kararı ile Riskin Erken Saptanması Komitesi, Denetim Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi kurdu. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

Konut tercihlerine pandemi etkisi!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, koronavirüs nedeniyle tüketicilerinin ev alma trendinin değiştiğini söyledi. 

Kovid-19 konut sektöründeki anlayışı değiştirdi!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ülke genelinde koronavirüsün konut satın alımında anlayışı değiştirdiğini ifade etti.

5 maddede sağlıklı ev kriterleri!

Koronavirüsün etkisiyle dünya metropollerinde orman içinde yer alan konutlara talep arttı. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ormanköy projesindeki Ormaniçi ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ni anlattı.

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

dap yapı yönetim kurulu başkanı kimdir Haberi

dap yapı yönetim kurulu başkanı kimdir

Ziya Yılmaz kimdir?

Ziya Yılmaz, 1 Mayıs 1974 Trabzon doğumlu. Ortaokul ve lise yıllarında inşaat sektörü ile tanışan Ziya Yılmaz bugün, DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı.


Üniversitede Halkla İlişkiler okuyan ve DAP Yapı markasını kuran Ziya Yılmaz, Trabzonlu İşadamları Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesi. Ayrıca Yılmaz, İNDER ve KONUTDER’in kurucu yöneticilerinden.


DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Eş Başkanı, Rafet Yılmaz iken Genel Koordinatörü ise Uğur Kemal Gökbulut.


DAP Yapı projeleri..

- Şelale Evleri

- Şelale Konakları

- Centuro Futura

- Şelale Space Center

- Şelale Premium Residence

- Şelale Crown Center

- Şelale Village

- Dragos Royal Towers

- DAP Royal Center

- DAP Burgu Kule

- DAP Dalga Kule

- DAP Tango Kule

- DAP Z Ofis





Işıl Seren...