30 / 04 / 2024

Dap Yapı yüzde 10 indirim kampanyası

Dap Yapı yüzde 10 indirim kampanyası

DAP Yapı, kira garantisi, yüzde 10 indirim ve peşine yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. DAP Yapı Başkanı Yılmaz, 'Tüm imkanları seferber ettik' dedi

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Ormanköy: DAP Yapı Çekmeköy projesinin adı belli oldu!

DAP Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen projenin adı Ormanköy oldu. 200 bin metrekare büyüklükte alanda inşa edilen Ormanköy'ün yüzde 90'ı yeşil alanlardan oluşuyor...

‘Sağlıklı evler’ konsepti DAP Çekmeköy ile başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bana göre yüksek katlı bina devri bu salgınla beraber kapandı. Bu sadece Türkiye için değil, tüm dünya için geçerli. Hekimlerden oluşan bir ‘Sağlık Kurulu’ oluşturduk. Çekmeköy projemizi de bu kurulun önerileri etrafında şekillendirdik" dedi...

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

DAP İzmir’in yüzde 78’i satıldı!

DAP Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen DAP İzmir’de teslim tarihi önce çekildi. Yüzde 78’i satılan projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Dap Yapı yüzde 10 indirim kampanyası Haberi

Dap Yapı yüzde 10 indirim kampanyası

DAP Yapı, Europearı Property Avvards tarafından birçok ödüle layık görülen teslime hazır projelerinde kampanya başlattı. Hemen teslim daire, rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan projelerde; kira garantisi, yüzde 10 indirim ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuyor. Kampanya; Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Royal Center ve DAP Vadisi'nde yer alan ofis projelerini kapsıyor. Kampanya kapsamında, 2 bin 950 liradan başlayan taksitlerle Ilalkbank'm konut kredisi desteği ile 60 ay vadede yüzde 0.42, 120 ay vadede ise yüzde 0.70 faiz oranı gibi farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor. DAP Yapı'dan 36 aya kadar varan vadelerde de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Eşyalı ve eşyasız alternatifleri ile 5 yıldızlı otel lüksüne salı ip rezidanslar Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule ve Tango...