15 / 05 / 2024

Dap Yapıortaklık

Dap Yapıortaklık

Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, bu yıl aldıkları uluslararası ödüllerin büyük yankı bulduğunu belirterek “İki hafta önce, otomotiv devlerinden biri ortaklık teklifiyle kapımızı çaldı” dedi.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni ortaklık yapısını açıkladı. İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı...

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık!

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık konut seçenekleri 1+1'den 6+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

DAP Yapı çadırda 606 milyon liralık konut sattı!

Dap Yapı İndirim Çadırı'nda 10 günde 606 milyon liralık konut sattı. Dap Yapı yılın ilk çeyreğinde 700 milyon lira satış yaptı.

DAP Yapı Validebağ Konakları satılık!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde hayata geçirilen DAP Yapı Validebağ Konakları satılık daire fiyatları 598 bin liradan başlayarak değişiyor...

Algı Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Algı Yapı Mimarlık Limited Şirketi, Hilmi Kırmızıoğlu ve Ashkan Mansourı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Atakule GYO ortaklık davasında son durum ne?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO ortaklık davasında temyiz yoluna başvuruldu.

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇMK Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Çumak ve Turgay Çumak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Dap Yapıortaklık Haberi

Dap Yapıortaklık


Sektörde kendine özgü projelerle tanınan Dap Yapı, bu yıla kadar uluslararası yarışmalara girmiyordu. Şirket bu yıl Londra’daki Europa Property Awards’a katıldı, 9 ödülle döndü. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Bizden bu sayede haberdar olan yabancılar artık kapımızı çalıyor” diyor .


Dap Yapı 2013 nasıl geçti, hedefler tuttu mu? 

Son bir ay bizim için çok önemli. Ama 11 ay hedeflediğimiz doğrultuda gitti. Şimdi yeni projelere hazırlık yapıyoruz. Bu arada 2013’te İngiltere’de 9 tane ödül aldık. Bu ödüller bizi inanılmaz onurlandırdı. Bunun hazzını, motivasyonunu yaşıyoruz. 


TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ


Ödüller uluslararası arenada yankı buldu mu? 

Ciddi ses getirdi. Küresel oto devlerinden 2 hafta önce ‘Türkiye’de beraber konut üretelim’ diye geldi. Bu firma Türkiye’de de arabalarına bindiğimiz devlerden biri. Dediler ki “Sizinle iyi partner olacağımıza inanıyoruz.” Teklifi...