29 / 04 / 2024

DapYapı dap vadisi projesi

DapYapı dap vadisi projesi

Dap Yapı, Kağıthane'nin Çağlayan Bölgesinde 6 ofis projesini hayata geçiriyor. Toplam 932 ofisin bulunduğu projelerdeki ofislerin büyüklükleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor.

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

DAP Yapı'dan 12 ay taksit!

DAPYapı'nın yeni projesi Adam Kule'de 254 rezidans daire ve 88 home-ofis yer alıyor. Kampanyada peşinat tutarı 2016'da ödenirken 12 ay taksit Dap Yapı tarafından karşılanıyor.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

DapYapı dap vadisi projesi Haberi

DapYapı dap vadisi projesi


Dap Yapı, Kağıthane'nin Çağlayan Bölgesinde 6 ofis projesini hayata geçiriyor. Toplam 932 ofisin bulunduğu projelerdeki ofislerin büyüklükleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. 


Satışta 400 ofis kaldı 

Çağlayan'da hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgi veren Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Çağlayan'da Dap Vadisi'ni hayata geçirerek Kağıthane'nin dönüşümüne imzamızı atıyoruz. Dünyanın en büyük Z harfiyle başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis'le devam ettik. Sırada S Ofis var. Yaklaşık 10 yıldır topladığımız, her biri eski fabrika arazilerinden geliştirdiğimiz arsalarda bugün 932 ofisin bir araya geldiği Dap Vadisi konseptini oluşturduk" dedi Yaptıkları ofislerle bölgenin A kalite ofis ihtiyacına yanıt verdiklerini dile getiren Yılmaz şöye konuştu:"Ofislerde lobiler, toplantı odaları, mağaza ve dükkanlar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi...