03 / 05 / 2024

Dar Alarkan İnşaat nerede

Dar Alarkan İnşaat nerede

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.S Abdulla Saeed ve Abdulwahab Mohammed Ghaleb ortaklığında kuruldu. 

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Proje İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Tosun tarafından kuruldu.

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darılma İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Selahattin Darılma tarafından kuruldu.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Ct İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Cabir Tellioğlu tarafından kuruldu.

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kalaycıoğlu ve Emre Matgöncü ortaklığında kuruldu.

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu mecliste!

Tarihi Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları TBMM'de!

Sivas Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Dar Alarkan İnşaat nerede Haberi

Dar Alarkan İnşaat nerede

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.S Abdulla Saeed ve Abdulwahab Mohammed Ghaleb ortaklığında kuruldu. 

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mh.Akdeniz Cd. N.92/3 Fatih