20 / 07 / 2024

darbede mağdur olan vatandaşlara lütuf ödemesi

darbede mağdur olan vatandaşlara lütuf ödemesi

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde meydana gelen hasarlar, birçok sigorta şirketi tarafından "lütuf ödemesi" adı altında karşılanmaya başlandı.

Mağdur ev sahibinden isyan: Memur kiracımız, 5 sene önce maaşının ortalama 1/4'ünü öderken şu an 1/25'ini ödüyor!

Mağdur ev sahibi A.Vurucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur kiracısının, 5 sene önce eve girdiğinde maaşının ortalama 1/4 ünü öderken şu an 1/25 ini ödediğini söyledi.

Mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a çağrı!

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken mağdur bir ev sahibi de Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a çağrı yaparak, "Milyonlarca ev sahibinin evi rızası olmadan gasp ediliyor,  Cuma namazında bundan camilerde bahsediniz." dedi.

Mağdur ev sahibi: Senaristler ev sahiplerinin maruz kaldığı hikayeleri dizi yapmak isteyecektir!

Mağdur ev sahibi A.Vurucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda senaristlerin ev sahiplerinin maruz kaldığı birbirinden acıklı hikayeleri, şimdi değilse bile ilerde inanıyorum dizi ya da sinema yapmak isteyeceğini söyledi.

'Arsadan ev’ projelerine talep katlandı: Ruhsatsız satışlara dikkat, mağdur olmayın! 

Vatandaşın ev sahibi olması imkânsız hale gelince umut arsaya çevrildi. Fakat, uzmanlar yurttaşın ruhsatsız satışlar sebebiyle mağdur olmaması için mevzuat getirilmesini öneriyor. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar..

Mağdur ev sahibi 'Hangi kiracılara ev verilmez' diye sordu, bakın ne yanıtlar geldi!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar hız kesmeden devam ederken, Mağdur ev sahibi Hakan Kara da sosyal medya hesabı üzerinden hangi kiracılara ev verilmez diye sordu. Bakın ne yanıtlar geldi...

Ev sahibi kiracı kavgası durulmuyor! Mağdur ev sahipleri 'Fırsatçı kiracılar bizi batırıp evi alma derdinde' diyor!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar hız kesmeden devam ederken, Müzeyyen Mağdur ev sahibi de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda fırsatçı kiracıların ev sahiplerine evi satın almayı teklif ettiğini söyledi.

Mağdur ev sahibinden 'biz görünmez mi oluyoruz' çıkışı: 10 yıl evlerimizin işgal edilmesini sağlayan yasa düzenlenmeli!

Mağdur ev sahipleri, kendilerini zor duruma düşüren ve kiracıları koruyan yasaların değiştirilmesini talep ediyor. İşte ayrıntılar...

Mağdur ev sahiplerinden çağrı: Kirasını ödeyemeyen kiracılara sosyal devlet çözüm bulsun!

Mağdur ev sahipleri seslerini duyurmak için sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyor. Ev sahipleri, 'kirasını ödeyemeyen kiracılara sosyal devlet çözüm bulsun' diyor. İşte o paylaşım ve ev sahiplerinin yorumları... 

Mağdur ev sahipleri: Evim kiralık değildir!

Kiralara yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olan ev sahipleri, bundan sonra evlerini kiraya vermek istemediklerini belirtiyor. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracısını 1 milyon TL finanse eden mağdur ev sahibi diyanete sordu: Kiracımı fonlamam fitre zekat yerine geçer mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kavgalar gündemdeki yerini korurken, Müzeyyen Mağdur ev sahibi de sosyal medya hesabı üzerinden diyanete "Kiracımı son 2 senede 1 milyon TL finanse ettim, Kiracımı fonlamam  fitre zekat yerine geçer mi?" diye sordu

Mağdur ev sahibi sordu: Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık almış, acaba kurbanı kabul olur mu?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken, mağdur ev sahibi Hakan Kara'dan da şaşırtan bir paylaşım geldi. Hakan Kara sosyal medya hesabı üzerinden "Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık dana almış, acaba kurbanı kabul olur mu?" diye sordu.

ATEM Başkanı Akçam: İlan portalları emlak danışmanlarını mağdur ediyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, İlan portallarının emlak danışmanlarını mağdur ettiğini belirterek, tüm Türkiye’de ilan portallarına tepki gösterileceğini açıkladı.

Arazi alımından kimler mağdur olacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından arsa ve arazi yatırımcılarına seslenerek,  arazi alımında kimlerin mağdur olacağını 5 maddede açıkladı.

darbede mağdur olan vatandaşlara lütuf ödemesi Haberi

darbede mağdur olan vatandaşlara lütuf ödemesi

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde meydana gelen hasarlar, birçok sigorta şirketi tarafından "lütuf ödemesi" adı altında karşılanmaya başlandı.


FETÖ'nün darbe girişiminde meydana gelen sigorta hasarları arasında teminat kapsamında olmayanlar da bulunuyor ancak sigortalısına destek olmak isteyen bazı şirketler, kendi inisiyatifleri ile teminat kapsamı dışına çıkarak "lütuf ödemesi" adı altında müşterisinin masraflarını karşılıyor.

Bu şirketlerden biri olan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, Anadolu Sigorta olarak demokrasiye ve Türkiye'nin bütünlüğüne karşı yapılan darbe girişimini lanetledi.

Şirketin yurt çapına yayılmış 5 bine yakın acentesi ile sigortalısının yanında durmaya ve faaliyetlerini kesintisiz sürdürmeye devam ettiğini vurgulayan Ülken, "Bu elim olaylar sırasında meydana gelen sigorta hasarları arasında teminat kapsamında olmayanlar da bulunmaktadır ancak olağanüstü bir durumda sigortalısına destek olmak amacıyla şirketler, kendi inisiyatifleri ile teminat kapsamı...