21 / 05 / 2024

darende yeni işyeri açılışları

darende yeni işyeri açılışları

Malatya Darende Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan ekmek fabrikası, kadın konuk evi, taziye evi, park, işyerleri ve ilçe meydanı toplu açılış töreniyle hizmete girdi...

Aralık ayı kira zammında son dakika! Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam yapılacak?

Kira artış oranı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Yeni kira artış oranı belli oldu mu? Konut ve iş yeri kiralarına ne kadar zam geldi? 

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 5 gün sonra sona erecek.

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

Kahramanmaraş'a 136 yeni iş yeri geliyor! Tarih resmen belli oldu!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 136 iş yeri inşa ettirecek. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO 2021'de 89.8 milyon TL'lik konut ve iş yeri sattı!

Ziraat GYO'nun 2021 yılı içerisinde şirket gayrimenkul portföyüne ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı yaklaşık 345 bin TL (KDV hariç) olan yeni kiralama işlemi, 3 milyon 454 bin 20 TL tutarında arsa alımı ve 89 milyon 846 bin 617 TL tutarında konut ve iş yeri satışı yapıldı.

darende yeni işyeri açılışları Haberi

darende yeni işyeri açılışları


Malatya Darende Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan ekmek fabrikası, kadın konuk evi, taziye evi, park, işyerleri ve ilçe meydanı toplu açılış töreniyle hizmete girdi.


Belediye Ekmek Fabrikası önündeki törende bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, “Yapılan her çalışma saygıyı, takdiri hak eder, çünkü her çalışmanın arkasında emek vardır” dedi.


Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır da işadamlarının örgütlenmesi ve ekonomik gücünü Darende’ye çekilmesinin önemine değindi.


Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise konuşmasında görevi süresince ilçeye kazandırdığı hizmetleri anlattı. Özkan, binanın üzerine Darendeliler Sağlık ve Eğitim Vakfı (DASEV) ile Kadın Konuk Evi projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Özkan, tesisin tefrişatının DASEV Başkanı Nazım Turgut tarafından karşılandığını dile getirdi.


Törende hayırsever işadamı Vehbi Güzel’in İbrahimpaşa Mahallesine yaptıracağı Mahalle...