06 / 07 / 2024

Darıca daire fiyatları

Darıca daire fiyatları

Gebze 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kocaeli Danca'da yer alan 3 tripleks daireyi 998 bin 880 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 31 Ekim 2014'te yapılacak.

Darıca ve Kağıthane'de 3 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi açıkladı! 

Darıca Belediyesi ve Kağıthane Belediyesi, 3 adet arsayı satıyor. Arsa satışları ile ilgili ilan metinleri yayımlandı. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Gebze-Darıca Metrosu için sondaj çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri Gebze ile Darıca arasına yapılacak olan metro projesinin zemin etütleri için önümüzdeki hafta sondaj çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları!

Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kocaeli Bayramoğlu'nda yer alan G-Marin Managed by Divan projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Üsküdar'da emlak fiyatları arttı!

Anadolu yakasının tarihi semti Üsküdar'da emlak fiyatları, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi ve raylı sistem projeleriyle birlikte arttı. Fiyatların inşaatların tamamlanmasıyla yaklaşık yüzde 40 oranında daha artması bekleniyor.

Üsküdar'da arsa fiyatları yüzde 500 arttı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında artt

Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri!

9 farklı tipte daire çeşidi bulunan proje 4 blokta 155 konuttan oluşuyor. Darıca Es'Marin Konakları adres bilgileri kapsamında yapımı süren Tuzla sahil yoluna yakın bir konumda bulunuyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Çamlıca The Address Residence daire fiyatları!

Çamlıca The Address Residence daire fiyatları metrekare bazında 4 bin Dolar ile 6 bin Dolar arasında değişiyor. Teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede toplam 123 adet mobilyasız ve 197 adet mobilyalı daireler bulunuyor.

The Address Rezidans Çamlıca daire fiyatları!

The Address Rezidans Çamlıca daire fiyatlarına göre metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

The Address Residence daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen The Address Residence daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlıyor. Proje Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Seğmen Bağlıca Evleri fiyatlar!

Seğmen Bağlıca Evleri fiyatları 250 bin TL' den başlıyor ve 500 bin TL' ye kadar yükseliyor. Toplam 435 adet daire bulunan projede daireler 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Darıca daire fiyatları Haberi

Darıca daire fiyatları


Gebze 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kocaeli Danca'da yer alan 3 tripleks daireyi satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 998 bin 880 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 31 Ekim 2014 günü saat 10:00- 10:15 arasında  Gebze 2.sulh hukuk mahkemesi duruşma salonunda yapılacak. 



İhale İlanı:


GM.SATIŞ 

SATIŞ MM. 2.SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2014/3 S.


T.C. GEBZE 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2014/3 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Kocaeli İli, Danca İlçesi, 1195 Ada No, 8 Parsel No, Darıca ş.mah. Mahalle/Mevkiinde arsa ve üzerinde bodrum, zemin kat, 1.normal kat,ve çatı katından oluşan taban alanı 170,m2 olup,toplam inşaat alanı 640,00 m.2 olan bitişik nizam üç adet Tripleks daire


Adresi : Darıca Bayramoğlu mahallesi,


Yüzölçümü : 812 m.2


Arsa...