30 / 04 / 2024

Darıca mahalle konakları

Darıca mahalle konakları

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Şu anda yapımı devam eden 6 tane semt sahamız var sene sonuna kadar bitecek. Değişik mahallelerde 20 tane park yapıyoruz, mahalle konaklarından en az iki tanesini başlatmayı planlıyoruz. İçlerinde aile semt polikliniği olacak''dedi.

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

OPLOG Darıca Kampüsü’nün inşaatı başladı!

XL Mimarlık+Mühendislik İmzası ile hayata geçirilen OPLOG Darıca Kampüsü’nde inşaat çalışmaları başladı.

Darıca Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca ilçesi, Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan 2 arsayı 7 milyon 150 bin 555 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gebze-Darıca Metro Hattı yaklaşık 15,6 kilometre uzunluğunda çift hat sistem olmak üzere, 12 istasyon, bir depo sahasından oluşuyor" dedi ve hattın 2023'te açılmasının planlandığını belirtti.

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Darıca'daki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Rum mimarisine uygun inşa edilen, bazıları yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi 22 ev restore edilecek. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Darıca mahalle konakları Haberi

Darıca mahalle konakları

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak düzenlediği basın toplantısında katılımlarından dolayı bütün basın mensuplarına teşekkür ederken, 15 Temmuz darbe girişiminin devam etmekte olan projelerine de büyük darbe vurduğunu ifade etti. 2014 Yerel seçimlerinde halka verdikleri bütün sözlerin arkasında olduklarının altını çizen Başkan Karabacak ,“Şu anda yapımı devam eden 6 tane semt sahamız var sene sonuna kadar bitecek. Değişik mahallelerde 20 tane park yapıyoruz, mahalle konaklarından en az iki tanesini başlatmayı planlıyoruz. İçlerinde aile semt polikliniği olacak. Balyanoz Koyunda çalışmalarımız devam ediyor, sahil 4.etap çalışmalarımız aynı şekilde devam ediyor. Bağlarbaşı’na kapalı spor salonu projelendirmesi bitti.Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bünyesinde karate branşını açtık , boks ve güreş branşlarımızı da yakın zamanda açacağız. Üst yapı çalışmaları kapsamında parke serim çalışmaları devam etmekte....