15 / 05 / 2024

darıca teleferik projesi

darıca teleferik projesi

Darıcalı işadamı Ahmet Hakan Hocaoğlu, "Kule projemiz var. Kule projesi Darıca’nın marka bir projesi olacak. Teleferik projesi olacak. Darıca’yı bir marka şehir yapma anlamında bir şeyler yapacağız." dedi.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Gebze-Darıca metro hattıyla ilgili 10 soru!

Gebze-Darıca metro hattı projesi ihale süreci ve tamamlanacağı tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darıca Termal Grup projesi yargıya taşınıyor!

CHP Darıca İlçe Örgütü, Termal Grup projesini yine yargıya taşıyacak. Başkan Gürer Yıldırım projenin Darıca için aslında bir fırsat olduğunu ancak belediye yönetiminin değerlendiremediğini söyledi.

Darıca'ya millet bahçesi geliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Reysaş GYO Düzce Arapçiftliği Darıca 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Merkez Arapçiftliği ve Darıca'da yer alan 2 adet gayrimenkulün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Darıca Belediyesine ait işgal edilen bazı taşınmazlar TBMM'de!

Darıca Belediyesine ait bazı taşınmazların işgal edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sorularını Bakan Süleyman Soylu'ya sordu..

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatının yarım kalmasına ve yapılacak yeni ihale meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Gebze- Darıca Metro Hattı'nda yer altına inilmeye başlandı.

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

darıca teleferik projesi Haberi

darıca teleferik projesi

Darıcalı işadamı ve belediye meclisinin AKP’li üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu, Darıca Belediyesi’nin Büyükşehir’den hak ettiği payı alamadığını söyledi.


Darıca’da ve özellikle Gebze bölgesinde geniş bir kesim tarafından tanınan Ahmet Hakan Hocaoğlu, batı bölgesi hakkında merak edilenleri anlattı.

Ahmet Hakan Hocaoğlu ile iş hayatından siyasete, kültür-sanattan spora olmak üzere birçok konu hakkında konuştuk.

İş ve spor adamı olmasının yanı sıra Darıca Belediyesi’nin AKP’li üyesi olan Hocaoğlu, biraz da olsa sitemde bulundu.

Hocaoğlu, “Darıca Belediyesi, Büyükşehir’den hak ettiği payı alamayan, kendi bütçesiyle bir şeyler yapmaya çalışan bir belediye” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kendinizi tanıtır mısınız, kimdir Ahmet Hakan Hocaoğlu?


-1976 yılında Gebze’de doğdum. Gebze’de ilk ve ortaöğretimimi tamamladım. Yeditepe Üniversitesi’ni terk ettim, ardından açık öğretimde birkaç üniversite daha okudum. Son olarak açık öğretimden pazarlama ve reklamcılık bölümünden...