25 / 07 / 2024

darıca yeni sosyal tesis

darıca yeni sosyal tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca'da hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Darıca'daki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Rum mimarisine uygun inşa edilen, bazıları yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi 22 ev restore edilecek. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze-Darıca Metro inşaatında üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti! 

Kocaeli'de Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında çalışan bir işçi, vincin taşıdığı demirlerin üzerine düşmesi sonucunda hayatını kaybetti.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

Darıca’ya 1800 kişilik spor salonu inşa ediliyor!

Darıca’da yapımı süren 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Ben Kocaeli gençliğine güveniyorum ve inanıyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Darıca Kalesi aslına uygun olarak restore edilecek!

Darıca'da Bizans döneminde yapıldığı tahmin edilen ve zamana bağlı olarak atıl kalan Darıca Kalesi'nin gün yüzüne çıkarılması için restorasyona geçildi.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

100 bin yeni sosyal konutun temeli Haziran'da atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'ne ilişkin, konutların temellerinin haziran ayı sonunda atılacağını söyledi.

darıca yeni sosyal tesis Haberi

darıca yeni sosyal tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da yeni bir sosyal tesis yapıyor. Bayramoğlu Halk Plajı’nın kıyısında hayata geçirilen deniz manzaralı tesis, havuz hizmeti de sunacak. Tesisin alt kısmına inşa edilen taş duvar içindeki merpenler havuza inmek için kullanılacak. Tesis; hizmet binası, restoran ve mescit olmak üzere üç kısımdan meydana geliyor. Kaba inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlanan tesisin iç ve dış sıva uygulamaları sürüyor. Y


TOPLANTI ODALARI VE OFİSLER

Tesis hizmet binası zemin katı 186 metrekare -1. bodrum kat 395 metrekare -2. bodrum kat 395 metrekare olmak üzere toplam 976 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Hizmet binası lokal, vip toplantı salonu, seminer salonu, personel odası, spor salonu, masaj tedavi, duş-wc-soyunma, kafeterya, mutfak, çocuk oyun-eğitim alanı, büfe, idari ofislerden meydana geliyor.

 

RESTORAN

Tesisin restoran binası 460 metrekare olmak üzere...