03 / 05 / 2024

Kocaeli Darıca’ya deniz manzaralı sosyal tesis!

Kocaeli Darıca’ya deniz manzaralı sosyal tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca'da hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tam gaz devam ediyor.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca’da yeni bir sosyal tesis yapıyor. Bayramoğlu Halk Plajı’nın kıyısında hayata geçirilen deniz manzaralı tesis, havuz hizmeti de sunacak. Tesisin alt kısmına inşa edilen taş duvar içindeki merpenler havuza inmek için kullanılacak. Tesis; hizmet binası, restoran ve mescit olmak üzere üç kısımdan meydana geliyor. Kaba inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlanan tesisin iç ve dış sıva uygulamaları sürüyor. Y


TOPLANTI ODALARI VE OFİSLER

 

Tesis hizmet binası zemin katı 186 metrekare -1. bodrum kat 395 metrekare -2. bodrum kat 395 metrekare olmak üzere toplam 976 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Hizmet binası lokal, vip toplantı salonu, seminer salonu, personel odası, spor salonu, masaj tedavi, duş-wc-soyunma, kafeterya, mutfak, çocuk oyun-eğitim alanı, büfe, idari ofislerden meydana geliyor.

 

RESTORAN

 

Tesisin restoran binası 460 metrekare olmak üzere tek kattan meydana geliyor. Restoranda mutfak ve wc'ler bulunuyor. Depo, wc ve şadırvanları içerisinde barındıran mescit ise toplam alan 110 metrekare alana sahip. 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön