03 / 06 / 2024

Darıcıoğlu İnşaat

Darıcıoğlu İnşaat

Yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi tesisleri sektörlerine hizmet verdiklerini söyledi.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oruçoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arzu Azgın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özyüzbaşıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyüzbaşıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Ziyanak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokmakcıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Tokmakcıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Darıcıoğlu İnşaat Haberi

Darıcıoğlu İnşaat


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) çelik yapı imalatı, teknolojik ekipman imalatı ve tank imalatı konularında faaliyet gösteren Darıcıoğlu İnşaat, yatırımlarıyla kapasite artırımına yoğunlaştı. Çelik yapı sektörünün hızla geliştiğine ve artan taleplere daha hızlı yanıt verebilmek adına kapasite artırımına yöneldiklerine değinen Darıcıoğlu İnşaat Genel Müdürü Yalçın Darıcı, geçen yıl gerçekleştirdikleri makine yatırımlarıyla kapasitelerini yüzde 50 artırdıklarını, bu yıl da yüzde 30'luk bir kapasite artışı hedeflediklerini söyledi. Yıl içinde 1.5 milyon TL'lik iki adet makine yatırımı planladıklarını kaydeden Darıcıoğlu, "Makinelerimizin biri mart başmda diğeri nisan sonunda gelecek" dedi. 

1992'de faaliyete başladıklarını, Türkiye genelinde hizmet verdiklerini, hizmet verdikleri kuruluşların yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi...