05 / 05 / 2024

Darty bimeks

Darty bimeks

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Darty' nin 28 mağazasını resmen aldı...

Darty'i Bimeks mi satın alacak?

Darty’de oklar Bimeks’i işaret ediyor. Kulislerde buna neden olarak ise Türkiye pazarına ilk giren elektronik market zinciri Darty’nin bir süre önce Türkiye’den çıkmak için masaya oturduğu Teknosa ile anlaşmaya varamadığı gösteriliyor.

Bimeks, 2015'te yüzde 15 büyümeyi öngörüyor!

Bimeks'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Electroworld ve Darty mağazalarının konsolidasyonunun etkisiyle bu yılı yüzde 100 artışla 1.35-1.4 milyar lira ciro ile tamamlayacaklarını belirtti.

Bimeks, İzmit'teki 3. mağazasını hizmete açtı!

Real AVM içerisinde hizmet veren Darty'nin tabelasının değiştirerek açılışını yapan Bimeks firması, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası dolayısıyla sadece firma çalışanlarının katıldığı küçük çaplı bir açılış gerçekleştirdi.

Bimeks, Kocaeli Real AVM'de mağaza açtı!

Real AVM içerisinde hizmet veren Darty'nin tabelasının değiştirerek açılışını yapan Bimeks firması, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası dolayısıyla sadece firma çalışanlarının katıldığı küçük çaplı bir açılış gerçekleştirdi.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da yeni mağazalar açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty’nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks’in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks, İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağazasını hizmete sundu...

Bimeks Sakarya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bimeks'in , Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya'da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.

Bimeks 116'ncı mağazasını Sakarya Serdivan AVM'de açtı!

Bimeks'in Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde son durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Darty'nin Bimeks'e devri onaylandı!

Rekabet Kurulu, Bimeks'in, "Darty" markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verdi.

Bimeks Darty'nin 28 mağazasını aldı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Darty' nin 28 mağazasını resmen aldı...

Electro World ve Darty'yi satın alan Bimeks sektörde ikinci oldu!

Üç ay öncesine kadar sektörün dördüncü büyüğü olan Bimeks, önce Electro World'ü ardından da Darty'yi satın alarak ikinci büyük oyuncu oldu. Madia Markt sektörde kalan tek yabancı firma oldu...

Bimeks Darty'nin Türkiye oprasyonlarını aldı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Darty' nin Türkiye operasyonlarını satın aldı...

Bimeks'in sermayesinde herhangi bir değişiklik olmayacak!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ElectroWorld İç Ve Dış Ticaret A.Ş. 'nin devir sonrası yapılması planlanan işlemler kapsamında yapılacak olan sermaye azaltımı...

Darty bimeks Haberi

Darty bimeks

Bimeks tarafından yapılan açıklama şöyle;


18.12.2013 tarihli duyurumuz ile Şirketimizin, Darty markası ile faaliyet gösteren 28 mağazanın devralınması için  İngiltere'de kurulu  Kesa Turkey Ltd. ile münhasır ve bağlayıcı bir ön anlaşma  imzaladığı kamuoyuna duyurulmuştu.

Bu çerçevede taraflar 22 Ocak 2014 tarihinde varlık ve işyeri devri anlaşmasını imzalamışlardır.

Anlaşma gereğince devir bedeli, mağazaların maddi duran varlıklarının ve envanterlerinin defter değeri esas alınarak belirlenecektir.

Rekabet Kurumu'na yapılacak başvuru neticesinde, onay verilmesi durumunda devir alma işleminin Mart 2014 ayı sonuna kadar tamamlanabileceği düşünülmektedir.


Kamuoyuna saygıyla...