29 / 04 / 2024

Darty bursa mağazası

Darty bursa mağazası

Avrupa ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya ve perakende markası Darty, Bursa'daki ilk mağazasını Nilüfer'deki Zeno İş Merkezi'nde açtı

Darty yarın Bursa'da yeni mağazasını açıyor!

Darty, 6 Eylül saat 10.00'da Bursa'da yeni mağazasını açıyor...

Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 180. mağazasını Bursa Erikli’de hizmete açtı...

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Silk and Cashmere Bursa'daki ilk mağazasını açtı!

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Türkiye’deki kişisel ve kaliteli hobi ürünlerini sergileyerek bu konseptte ilk mağazasını Mall of İstanbul’da açan Hobix, büyümeye devam ediyor. 4 binden fazla ürünün sergilendiği Hobix’in yeni mağazası Bursa’da Korupark AVM’de açıldı.

Decathlon, Bursa mağazası için kolları sıvadı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon Bursa’da açacağı mağazanın yerini belirlemek için online bir anket başlattı

Bursa Korupark AVM'de Paşabahçe mağazası açıldı!

Tüketicilerin gönlünde taht kuran perakende zinciri Paşabahçe Mağazaları, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi' nde yeni mağazasını hizmete açtı.

Decathlon Türkiye'de 10'uncu mağazasını açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Bimeks Sakarya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bimeks'in , Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya'da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.

Bimeks 116'ncı mağazasını Sakarya Serdivan AVM'de açtı!

Bimeks'in Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde son durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks Darty'nin 28 mağazasını aldı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Darty' nin 28 mağazasını resmen aldı...

Darty bursa mağazası Haberi

Darty bursa mağazası


Bu sabah saat 10.00'da yapılan açılışta vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Türkiye'de her yıl 5 mağaza açma hedefinde olan Darty Türkiye'deki 29. mağazasını Bursa'da açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Darty Aralık 2006'da ilk mağazasını İstanbul'da açarak Türkiye'de faaliyetlerine başladı.

'Ürünün, fiyatın ve hizmetin en iyisi' felsefesi ile Türkiye'nin güvenilir beyaz eşya ve elektronik perakende mağazalar zinciri olmayı planlayan Darty, bu hedef doğrultusunda 29'uncu mağazasını Bursa'da açtı. Darty, Bursalılara birbirinden kaliteli, uygun fiyatlı ve zengin ürün çeşitliliği sunmakla kalmayıp, yedek ürün, tamir takip ve ücretsiz teslimat ile montaj gibi satış sonrası hizmetleri de...