05 / 05 / 2024

Darty klima

Darty klima

Darty açılışın şerefine 01-05 Haziran tarihleri arasında klimalarda yüzde 20’ye varan indirimler sunacak

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Fakir'den klima yerine stant vantilatör!

Elektrikli ev aletlerinin öncü ve güvenilir markası Fakir Hausgerate, ev ya da iş yerlerinde klima bulunmayan veya klimaya alerjisi olanlar, ister kule tipi ister stant vantilatörlerle sıcakların etkisini indiriyor.

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi 100 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu!

Batuğ İnşaat Metal Havalandırma Klima Sistemleri Kimyevi Maddeler ve Nakliye San.ve Tic.Limited Şti. Ali Kumsal Şallı tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Taşdelen, Güngören Mahallesi'nde kuruldu.

Geyve Belediyesi ile alacakları arasındaki klima sorunu yargıya taşındı!

YARGITAY, Geyve Belediyesi ise alacaklıları arasında yaşanan ‘klima krizi’nde son noktayı koydu. Kurul, biri başkanın odasında bulunan iki klimayı haczeden alacaklıları haklı buldu: “Klimalar, kamu hizmeti için zorunlu değil, haczedilebilir.”

Marmaris Kalesi’nin duvarları klima takılması için hilti ile delindi!

Yapımı milattan önce 2 binli yıllara dayanan Marmaris Kalesi’nin duvarları klima takılması için hilti ile delindi. Uzmanlar, müze olarak da hizmet veren tarihi yapıdaki çalışmalara tepki gösterdi

E.C.A. 2016’da klima sektörüne giriş yapacak!

Türkiye’de ilk kez farklı gaz tiplerine adapte olabilen yoğuşmalı premiks kombiyi üreten Emas Makina A.Ş.’nin güçlü markası E.C.A., bu ürün gamındaki yeni modellerini tanıttı. E.C.A. 2016’da klima sektörüne de giriş yapacak.

Klima almayı düşünenlere tavsiyeler!

Bunaltıcı yaz sıcakları ile birlikte klima alanlar ve almayı düşünenlerin sayısı artarken, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, klima seçimi ve kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekti.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Mitsubishi Electric Klima yaz kampanyasını 31 Ağustos’a kadar uzattı!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, kampanya kapsamında bulunan klimalardan satın alanlara satış bedeli üzerinden ÖTV ve KDV tutarı kadar indirim sağlayan kampanya 31 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Darty klima Haberi

Darty klima

Darty’nin online klima mağazasında, yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan Inverter fonksiyonlu Samsung ve DemirDöküm klimaların yanı sıra Baymak, LG, Regal, Airfel, Seg gibi markaların ürünleri de yer alıyor. Mağazada 9000 BTU‘dan 24000 BTU’ya kadar soğutma kapasiteli klimalar bulunuyor. Klimalarda ücretsiz montaj ve eve teslim hizmeti sunan Darty, istenilen herhangi bir tarihte klimanın teslimatını yapabiliyor. Ayrıca Darty, montaj sırasında kullanıcı eğitimi de veriyor. 


Darty Yöneticileri, Tüketicilerin Darty.com.tr Online Klima Mağazası sayesinde her tür ihtiyaçlarına cevap verecek klima modellerine, en uygun fiyattan sahip olabileceklerini ileterek;  yaz aylarında klima alanların yaşadığı en büyük sorun olan eve teslimat ve  montaj hizmetlerine beklemeden ücretsiz olarak ulaşabileceklerini belirtiyorlar.


Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunan Darty, tüketicilerin karşısına web mağazası darty.com.tr’de cazip avantajlarla çıkmaya devam...