05 / 05 / 2024

Darty Manisa şubesi

Darty Manisa şubesi

Elektronik ve beyaz eşya perakende markası olan DARTY, Manisa mağazasını 25 Ekim Cuma günü yani bugün saat 10.00’ da büyük indirim ve sürprizlerle açtı...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan MASKİ'ye ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kora ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Manisa'nın dev yatırımları kadınlara anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi’ni ziyaret ederek Manisa projelerini anlattı.

Seramiksan'dan kan bağışı kampanyası!

Seramiksan, 16-17 Ocak tarihlerinde Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi. Seramiksan, kan bağışı kampanyasının süreklilik kazanmasını bekliyor.

Müteahhitlik yasal yapıya kavuşturulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi, bayramın ilk gününden itibaren Akhisar ve çevresinde meydana gelen depremlerden ders çıkartılması gerektiğini söyledi.

Manisa'daki konut sıkıntısı imar planıyla çözülür!

MÜSİAD Manisa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Abdullah Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden Manisalı müteahhitlerin başka şehirlere yöneldiğini söyledi. Tekin, Manisa'daki imar sıkıntısı yüzünden konut kiralarının hızla arttığını da kaydetti.

Cemil Kora İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Başkanı seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi 11. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Cemil Kora ve yönetimi iş başına geldi.

MÜSİAD Manisa şubesi kentsel dönüşümü ele aldı!

MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısını değerlendiren MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk GİK Toplantısında gündemin kentsel dönüşüm ve şehirleşme olduğunu ve yaşanan sıkıntıların masaya yatırıldığını söyledi.

Mimarlar Odası Manisa Şubesi'nden dayanışma gecesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Mimarlar Odası Manisa Şubesi’nin dayanışma gecesine katıldı. Manisa Mimarlar Odası yönetimi, düzenledikleri geceye katılanlara teşekkür etti.

Altınokta İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Altınokta Körler Derneği Manisa Şubesi tarafından hizmete sokulan Altınokta Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

MÜSİAD Manisa Şubesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Bülent Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa şubesinin yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kurumun bundan böyle faaliyetlerini çok güzel, prestijli bir yerde sürdüreceğini belirtti.

MÜSİAD Manisa şubesi açıldı!

MÜSİAD Manisa Şubesi açıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa şubesinin yeni hizmet binasının açılışı dolayısıyla yapılan törende konuşma yaptı...

Darty Manisa'da mağaza açtı!

Elektronik ve beyaz eşya perakende markası olan DARTY, Manisa mağazasını 25 Ekim Cuma günü yani bugün saat 10.00’ da büyük indirim ve sürprizlerle açtı...

TOKİ'nin Manisa konutları için 3 gün önceden kuyruğa girdiler, yoklama alıyorlar!

Manisa'da TOKİ tarafından alt gelir grubu için yaptırılan ve 28 Mayıs'tan itibaren açık yöntemle satışa sunulacak 10 konut için vatandaşlar, başvurunun yapılacağı banka şubesi önünde sıraya girmeye başladı

Darty Manisa şubesi Haberi

Darty Manisa şubesi

Bu yılki beşinci mağazası olan Manisa ile birlikte 2013 yılı mağaza açma hedefini tutturmanın heyecanını yaşayan DARTY, açılışa özel inanılmaz fiyatlar sunuyor. Bu kapsamda Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 Tablet Bilgisayar yüzde 50 indirimle 699 TL yerine 349 TL ve iPhone 5 16 GB 1849 TL’den raflara taşınıyor.


Yeni mağazasının açılışı şerefine televizyonlarda yüzde 18 KDV indirimi olanağı tanıyan DARTY’de, 101 cm Samsung UE-40F6800 3D LED TV 2129 TL yerine 1799 TL’den alıcıların beğenisine sunuluyor. Philips, Fakir, Electrolux, Delonghi ve Kenwood küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı veren DARTY’de 2100 Watt, torbasız Electrolux ERGOEASY ZTF 7650 Elektrikli Süpürge 225 TL yerine 179 TL. 


DARTY dizüstü bilgisayarlar ve yazıcılarda yüzde 30 indirim sunuyor. 15,6” HD LED...