19 / 05 / 2024

darty online

darty online

Web’deki ataklarını sürdüren Darty, darty.com.tr’de 25 Haziran Pazartesi günü outlet mağazasını faaliyete geçiriyor. -darty.com.tr üzerinden yüzde elliye varan indirimlerle satışa sunulacak

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniyede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Can tarafından kuruldu. 

Site yönetimleri 'kart ile online tahsilat” dönemine geçiyor!

Site aidatlarını kart ile online olarak ödemek site sakinleri için aidat takibini kolaylaştırıyor ve site yönetimlerinin tahsilat oranını da kayda değer ölçüde artırıyor.

Site yönetimleri kart ile online tahsilat dönemine geçiyor!

Site aidatları artık online tahsilatla ödenebilecek. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, aidatını ödeyecek kişilere; kart ile online olarak “hem taksitli hem de otomatik ödeme” seçenekleri sunuyor.

Türk emlakçılar yabancılarla 'online'da buluşacak!

Hürriyet Emlak, iş alanını yurtdışına taşıyor. Şirket, online'dan araştırma yapıp ofline'dan alım yapan Arap yatırımcılara yönelik ürün geliştirecek. Böylece Türkiye'deki emlakçılarla Arap yatırımcıların 'online'da buluşturulması hedefleniyor.

Karmod evler online alışveriş sitesinde satışta!

Hazır ev üretimi markalarından Karmod, ürünlerini müşterilerinin doğrudan satın alabileceği online satış mağazasını hizmete açtı...

İmar affı online hesaplama!

İmar barışı ödemeleri ise 31 Aralık 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Vatandaşlar ne kadar ödeme yapacaklarını önceden online hesaplayabilecek. İşte imar affı online hesaplama aracı...

Online tapu başvurusu!

Web tapu sistemi üzerinden online bir şekilde tapu işlemleri yapılabiliyor. Peki, online tapu başvurusu nasıl yapılır?

Dünya online emlak pazarını sekiz yeni trend şekillendirecek!

4-6 Ekim 2017 tarihlerinde Uluslararası Property Portal Watch Konferansı’na katılan Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, zirvede konuşulan ve dünya online emlak pazarına yön verecek sekiz yeni trendi açıkladı.

Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deren A İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ve Online Ticaret Limited Şirketi Murat Sezgin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

Vergi incelemeleri online takip edilebilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Mükelleflerimiz hazırladığımız portal ile artık vergi incelemelerinin hangi aşamada olduğunu 'online' olarak anında görebilecek." dedi.

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

darty online Haberi

darty online


2011 Aralık ayında düzenlenen “Yıldızlı Ürünler Kampanyası”nda outlet ürünlerin çok kısa bir süre içinde satılarak tükenmesini göz önünde bulunduran Darty, açtığı online outlet mağazası ile hem satışları tüm yıla yaymayı hem de mağazası olmayan şehirler dahil tüm Türkiye’deki teknoloji severleri bu ürünlerden faydalandırmayı hedefliyor. darty.com.tr’de satılan tüm outlet ürünlere 6 ay boyunca garanti ve güvence verecek olan Darty’nin, satışa çıkacak ürünlerinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Bu kapsamda yetkili servislerde parça değişimi veya onarım işleminden geçmiş ürünler satışa çıkarılacak ve alınan siparişler aynı kargoya teslim edilecektir. 


Online outlet mağazasının ilk açılışında öncelikle notebook, cep telefonu, tablet PC gibi yoğun ilgi gören ürünlerin satışı yapılacak. İlerleyen günlerde beyaz eşya, televizyon gibi farklı kategorilerden ürünler de mağazada yerini alacak. Kullanıcılar darty.com.tr ana sayfasındaki...