18 / 05 / 2024

darülaceze yassıören nerede

darülaceze yassıören nerede

Darülaceze Yassıören projesi yaklaşık 160 bin metrekare alanda inşa edilecek. Yassıören'de hazinete ait 950 bin metrekare arazi bulunuyor. Darülaceze Yassıören projesinin yapılacağı arazi de hazineye ait.

360 Villas Tepeören'de faizsiz 18 ay vade fırsatı! Daire fiyatına villa sahibi olun!

360 Villas Tepeören'de daire fiyatına villa sahibi olmak isteyenler için 18 ay vade ve faizsiz kampanya başladı.  Peki 360 Villas Tepeören'de villa fiyatları ne kadar? Hangi tip villalar yer alıyor? 360 Villas Tepeören villaları nerede? İşte detaylar...

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

O ilde 347 bin TL'ye arsa alabilirsiniz! İl Özel İdare tarihi açıkladı! 

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta ili, Senirkent ilçesi, Yassıören Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsanı büyüklüğü kaç metrekare? İşte detaylar...

TOKİ'den 4 bin 850 TL taksitle son dakika konut fırsatı! Emekliler, asgari ücretliler, dar gelirliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 bin 848 TL taksitle konut satacak. İşte TOKİ'nin dar gelirlilerin yüzünü güldüren o projesi...

Darülaceze, İstanbul'daki 8 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor! İhalesi 7 Eylül'de! 

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ilinde yer alan 8 adet konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü son zmanların en çok rağbet gören ütü markası oldu  Peki Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Yaz olsun kış olsun her mevsmde ihtiyacımızı gören klimalar ve fiyatları araştırılıyor. Bu haberimizde Mitsubishi Heavy klimanın özelliklerini yazacağız. Peki Mitsubishi Heavy klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Darülaceze, Kartal'da arsa ve villa satacak!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul Kartal Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsa ve müstakil villayı satışa çıkardı.

darülaceze yassıören nerede Haberi

darülaceze yassıören nerede


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iki yeni darülaceze yapılacağını açıklamıştı. Darülacezelerden biri anadolu yakasında Kurtköy'e, diğeri avrupa yakasında Arnavutköy'e bağlı Yassıören'de yapılacağı duyurulmuştu.


Darülacezelerden ilk olarak Yassıören projesi yapılacak. Darülaceze Yassıören Tesisi, Okmeydanı'ndaki tarihi bina tarzında bir mimariye sahip olacak. 2-3 katlı geniş avlulu, yüksek tavanlı bir proje tasarlandı.


70 milyon liraya mal olacak Darülaceze Yassıören projesi yaklaşık 160 bin metrekare alanda inşa edilecek. Yassıören'de hazinete ait 950 bin metrekare arazi bulunuyor. Darülaceze Yassıören projesinin bulunduğu 125 ada 4 parsel no'lu arsa hazineye ait.


Darülaceze Yassıören projesi Kurukavak mevkiinde piknik alanının olduğu bölgede hayata geçirilecek. Proje Toki tarafından yürütülecek.



Gülcihan...