10 / 05 / 2024

Darülacezenin yerine rezidans mı yapılacak

Darülacezenin yerine rezidans mı yapılacak

Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da II. Abdülhamit tarafından 1895 yılında 27 bin metrekare alan üzerine kurulan Darülaceze'nin binası alanına Kalyon inşaatın 30-40 katlı rezidans yapmak için başvurduğu iddiasının doğru olup olmadığını sordu.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Galleria yıkılıyor!

İstanbul'un ilk alışveriş merkezin Galleria için yıkım karar alındı. Yıkılan AVM'nin yerine rezidans inşa edilecek. 

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Uyanık müteahhitler otel yerine rezidans inşa ediyor!

Çeşme'de bazı inşaat firmaları, otel yapmak için ruhsat alıyor ve otel yerine rezidanslar yapıyor. Havuzlu rezidanslar, yüksek fiyatlarla satılıyor. Birçoğu yazlık olarak kullanılan rezidanslar, Çeşme turizmini de olumsuz etkiliyor...

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar Esentepe Camisi'nin yerine yenisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Üsküdar Kirazlıtepe'de riskli olduğu için yıkılan Esentepe Camisi'nin yerine yenisinin yapılacağını açıkladı. Turan ''Can güvenliği söz konusu olduğu için orası yıkıldı. Daha güzelini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Marka City AVM'nin yerine rezidans yapılacak!

2008 yılında hizmete giren Marka City AVM arsası üzerinde rezidans yapılacak. İşte detaylar...

Carrefour Haramidere şubesi yerine rezidans geliyor!

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

AND Pastel Rezidans fiyat 2017!

AND Pastel Rezidans fiyat listesi 422 bin TL'den başlıyor. AND Pastel Kartal projesi, eski Anadolu Motor Fabrikası'nın yerine yapılıyor...

Darülacezenin yerine rezidans mı yapılacak Haberi

Darülacezenin yerine rezidans mı yapılacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da II. Abdülhamit tarafından 1895 yılında 27 bin metrekare alan üzerine kurulan Darülaceze'nin binası alanına Kalyon inşaatın 30-40 katlı rezidans yapmak için başvurduğu iddiasının doğru olup olmadığını sordu. Tanrıkulu Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği yazılı soru önergesinde iddialar doğruysa Darülaceze'nin binasının bulunduğu alanın inşaata açılmasının gerekçesini sordu. 



Türkiye'de...