04 / 05 / 2024

DASK fiyatlar

DASK fiyatlar

Yapılar üzerinde olası depremden sonra yaşanılacak zararların teminatı için yaptırılması gereken deprem sigortası ücretleri ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

DASK bina bedeli!

Bina ve konutlar için yaptırılması gereken DASK sigortası yıllık olarak düzenleniyor. Peki DASK bina bedeli nedir? Yanıtı haberimizde...

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

DASK fiyatları 2022 ne kadar oldu?

Devlet tarafından sunulan bir güvence olan Zorunlu Deprem Sigortası, konut ve işyeri kiralama ve satışlarında isteniyor. DASK fiyatlarının 2022'de ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, DASK fiyatları 2022 ne kadar oldu?

2021 DASK ücretleri! 

Zorunlu deprem sigortası DASK kısmen ya da tamamen hasar görmüş binalarda vatandaşların zararının bir ksımını karşılıyor. Peki DASK fiyatları 2021 ne kadar? İşte 2021 DASK ücretleri...

DASK fiyatları 2021!

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerini koruyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2021 DASK fiyatları...

DASK 2020 fiyatları ne kadar?

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerine koruma sağlıyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2020 DASK fiyatları...

DASK 2020 fiyatı ne kadar?

Elazığ Sivrice depremine, Elazığ’da 80.000 Malatya’da 102.706 konut Depreme Sigortasız yakalandığı belirtildi. Bunun üzerine ise zorunlu deprem sigortası ve DASK fiyatları merak edilmeye başladı...

DASK fiyatları 2020!

Zorunlu Deprem Sigortası Tarife ve Talimat Tebliğinde değişiklik yapıldı. DASK teminat tutarı belirlendi. İşte DASK fiyatları 2020...

DASK fiyatları 2018!

DASK zorunlu deprem sigortası demektir. Konutlar için yapılması zorunlu olan DASK sigortası için yıllık belli bir oranda prim ödemesi yapılıyor. Peki, DASK fiyatları 2018 ne kadar olacak?

İstanbul DASK fiyatları 2017!

DASK sigortasının, konutlar için her sene yapılması gerekiyor. Sigorta bedeli, şehirden şehire değişkenlik gösterebiliyor. Peki, İstanbul DASK fiyatları 2017 ne kadar?

DASK 2017 fiyatları!

DASK sigortası, konutlar için yapılması zorunlu olan sigorta oluyor. Peki, deprem sigortası fiyatları ne kadar? DASK 2017 fiyatları açıklandı mı? DASK fiyatları değişti mi?

Deprem sigortası fiyatları 2015!

DASK, Zorunlu Deprem Sigortası ile depremin ve deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, tsunami ve yer kaymasının doğrudan neden olacağı maddi zararları karşılıyor. Peki, deprem sigortası fiyatları 2015 ne kadar?

DASK fiyatları değişir mi?

DASK, zorunlu deprem sigortası oluyor. DASK sigortasının mesken ve işyeri gibi yapılar için yapılması zorunlu oluyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? DASK fiyatları değişir mi?

DASK fiyatları 2015!

Zorunlu deprem sigortası ya da diğer ifadeyle DASK, yaptırılması mecburi bir sigorta türü olarak karşımıza çıkıyor. DASK fiyatları her yıl yeniden belirleniyor. İşte, DASK fiyatları 2015!

DASK fiyatlar Haberi

DASK fiyatlar

Deprem sigortası ücretleri!

Deprem sigortası, deprem yaşanma riskinin yüksek olduğu ülkemizde yaşanan zararların teminatının hemen karşılanmasını ve depremden sonra normal hayata geçiş sürecinin hızlı olmasını hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda DASK deprem sigortası, devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Öyle ki, DASK sigortası olmayan konutlar üzerinde kiralama, alım-satım gibi işlemler yapılamıyor. Aynı zamanda yine DASK'a dahil olmayan daireler için elektrik, su ve doğalgaz abonelik başvuruları onaylanmıyor.


Peki deprem sigortası nasıl yaptırılıyor? Ne kadar deprem sigortası bedeli ödenmesi gerekiyor? Merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım.


Deprem sigortası ücretleri, ülkemizde belirlenen DASK tarife ve talimatları doğrultusunda belirleniyor. DASK fiyatlar ının belirlenmesinde alınan kıstaslar, konutun yapısal özellikleri ve konutun yer aldığı deprem bölgesi olarak ifade ediliyor.


Deprem sigortası ücretleri hesaplamaları için, 5 risk bölgesi ve 3 farklı yapı tarzı tarife ve...