17 / 05 / 2024

Daştan Pusat iletişim

Daştan Pusat iletişim

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  8 milyon 85 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daştan tarafından kuruldu.

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  8 milyon 85 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daştan tarafından kuruldu.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje toplam 104 bin 342 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 324 olarak belirlendi.

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Grubu İnşaatçılık Gıda Elektrik Elektronik İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünver Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiye Caddesi'nde kuruldu.

Kartal Dağ Mühendislik projesi iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Kartal Dağ Mühendislik projesi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim!

Mesa Grup Mesa Koza 66 iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0312 291 50 16 olarak belirlendi. Lansman tarihinin 1 ve 2 Nisan 2015 günü olarak belirlendiği proje Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde hayata geçiriliyor.

Marina Ankara Sinpaş iletişim!

Ön satışa sunulan Marina Ankara Sinpaş iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Firma bünyesinde kredi imkanı sağlanan proje Ankara Çankaya'da Sinpaş Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim!

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim bilgilerinin detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Demirli Kule projesi Kartal'da yükseliyor.

Aksoy Sarıyer projesi iletişim!

Aksoy Sarıyer projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0256) 856 49 39 olarak belirlendi. Proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası'nda Sarıyer İlçe'si Tarabya'da yükselecek.

Daştan Pusat iletişim Haberi

Daştan Pusat iletişim

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  8 milyon 85 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daştan tarafından kuruldu.

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...