20 / 05 / 2024

data Be-Sa Çamlıkonak

data Be-Sa Çamlıkonak

BE-SA İNŞAAT tarafından inşa edilen ve ödüllü ünlü mimar ÖMER ÇAMOĞLU imzasını taşıyan BE-SA ÇAMLIKONAK PROJESİ satışa çıktı. Projede fiyatlar 870 bin dolardan başlıyor.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Konak Beştepeler bölgesinin imar planları meclisten geçti!

Konak Belediye Meclisi mart ayı birinci oturumu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönetiminde toplanan mecliste, 200 hektarlık alanı ve 14 mahalleyi kapsayan Beştepeler Bölgesi planları oy birliği ile onaylandı. 

İzmir Konak'taki kentsel dönüşüm muhtarlara anlatıldı! 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Beştepeler bölgesinin kentsel dönüşümü için hazırlanan planları mahallenin muhtarlarına anlattı.

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Beştepeler için hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmaları için kolları sıvadı.

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süfyan Burak Doğuş tarafından kuruldu.

Rize'de tarihi konak paylaşılamıyor! 120 varisi var!

Rize Çamlıhemşin'de, dede yadigarı, kültür varlığı tescilli 183 yıllık konak, varisçileri birbirine düşürdü. 

data Be-Sa Çamlıkonak Haberi

data Be-Sa Çamlıkonak

 Küçük Çamlıca-Kısıklı’da 1.630 m² alanda inşa edilen ÇAMLIKONAK,tek bir çatı altında 149 m² lik altı adet bahçe dubleksi ve ikisi 190 m²,ikisi 248 m² lik dört adet çatı dubleksi olmak üzere on daireden oluşuyor.Yurt dışında “TOWN HOUSE” olarak adlandırılan bu konseptte “ON ÖZEL KOMŞU” sloganıyla yola çıkılmış.Göz okşayan peyzajıyla sizi karşılayan bir iç avludan dairelere geçiliyor.Bahçe dublekslerinin alt salonundan kendine ait bahçesine çıkılabildiği gibi,üst salonda da 14 m² lik terasları bulunuyor.Bazı dairelerin hem 42 m² lik salondan hemde mutfaktan geçilebilen  28 m²  kat bahçeleri bulunmakta.7/24 güvenlik sağlanan projeye girişler tek bir noktadan kontrollü yapılıyor.Her daireye üç araçlık yer sağlanan otoparktan panaromik asansörle katlara çıkılabiliyor.Doğal güneş ışığını odalara taşıyan özel aydınlatma sistemlerinden özel tasarım mutfaklara,çift yönlü açılabilen kapılardan göz alıcı...