06 / 07 / 2024

Data Center ürünleri

Data Center ürünleri

10 üniversitenin mühendislik fakültelerinde okuyan yaklaşık 5 bin öğrenciyle buluşacak olan “Canovate Mobil Data Center Tırı”, mühendislik öğrencilerinin kitaplardan okuduğu “Data Center” içerisinde yer alan ürünleri incelemelerine fırsat sunacak.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Data 34 İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Data 34 İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Süphi Akdağ tarafından kuruldu. 

Data Center ürünleri yakından incelenecek!

10 üniversitenin mühendislik fakültelerinde okuyan yaklaşık 5 bin öğrenciyle buluşacak olan “Canovate Mobil Data Center Tırı”, mühendislik öğrencilerinin kitaplardan okuduğu “Data Center” içerisinde yer alan ürünleri incelemelerine fırsat sunacak.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Data Center Projesi akıllı binası için ihaleye çıkılacak!

Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayar verilerinin korunması amacıyla geliştirilen Data Center Projesi kapsamında Konya'da yapılacak akıllı bina için bir iki aya kadar ihaleye çıkacaklarını bildirdi.

Data Center sektör temsilcileri Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor!

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Benlioğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Plastik Petrol ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Rıza Benli, Kemal Benli, Adıgüzel Benli, Mustafa Benli Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Data Center ürünleri Haberi

Data Center ürünleri

15 günde, 10 üniversitenin mühendislik fakültelerinde okuyan yaklaşık 5 bin öğrenciyle buluşacak olan “Canovate Mobil Data Center Tırı”, mühendislik öğrencilerinin kitaplardan okuduğu “Data Center” içerisinde yer alan ürünleri bire bir yakından incelemelerine fırsat sunacak.  


Canovate, Mobil Data Center üreten ülkemizin ilk ve tek Türk markasıdır. Mobil Data Center üretiminde dünyadaki 5 firmadan birisi olan Canovate, 70’in üzerindeki ülkeye ihracat yapıyor. Canovate Group, kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında, üniversitelerin mühendislik fakültelerinde okuyan öğrencileri, Canovate Mobil Data Center ile buluşturmaya devam ediyor. 6 - 18 Nisan tarihleri arasında, Trabzon, Erzurum, Sivas, Kayseri, Konya, Antalya ve Eskişehir illerindeki üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek olan Tır, öğrencilerin Mobil Data Center (Mobil Veri Merkezi) içindeki ürünleri tanımasına imkan sağlayacak. Aynı zamanda öğrenciler, Canovate yetkililerinin...