02 / 05 / 2024

Datça Belediye Meclisi

Datça Belediye Meclisi

Muğla'nın Datça ilçesinde imar planı olmayan Mesudiye, Yaka ve Cumalı mahallelerinin imar planları meclis gündeminde yer aldı.

Datça'da kaçak bina sahiplerinden yıkımlar durdurulsun talebi!

Muğla'nın Datça ilçesinde, 'İmar Barışı'na aykırı yapı kayıt belgesi alındığı sebebiyle yıkımlarına başlanan bina sahipleri, belediye önünde açıklamalarda bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

Datça’da ruhsat mağdurları belediye önünde oturma eylemi başlattı!

Muğla'nın Datça ilçesinde bir grup, inşaat ruhsatlarının iptal edildiği gerekçesiyle belediye önünde eylem yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Alanya Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Alanya Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “İmar Barışı’ndan faydalanabilirim ümidiyle kaçak yapıya yönelen vatandaşlarımıza tavsiyem boşa zarar etmesinler. Hepsini tek tek yıkacağız” diye uyardı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı Meclisi'nde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Silivri Belediye Meclisi Şubat ayı 1. birleşiminin 1. oturumu gerçekleştirildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, toplantıda bir çok konu hakkında açıklama yaptı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Datça'da kaçak yapılar sele neden oldu!

Muğla'nın Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Palamutbükü mevkisinde 1 hafta önce oluşan ev ve iş yerlerinde su baskınları sorunun kaçak yapılar olduğunu belirtti.

Datça Belediye Meclisi Haberi

Datça Belediye Meclisi

Muğla'nın Datça ilçesinde, 1990 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Özel Çevre Koruma Bölgesi olarak ilan edilmesinden beri bir türlü imar planları yapılamayan turizm bölgeleri, Datça Belediye Meclisi'ne konu oldu. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; AK Parti ve MHP'li üyeler, verdikleri yazılı soru önergesi ile bölgenin turizm bölgesi gözbebekleri Hayıtbükü, Ovabükü ve Palamutbükü'nün de sınırları içerisinde yer alan Mesudiye, Yaka ve Cumalı mahallelerinin imar planları ile ilgili bu zamana kadar neler yapıldığı sorusu gündeme geldi.

Datça Belediyesi'nin, haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'ın başkanlığında, 10'u CHP, 3'ü AK Parti ve 2'si de MHP'li üyenin katılımı ile yapıldı. Toplantının açılışında, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri meclise yazılı bir soru önergesi verdi. AK Parti Meclis Üyesi Haluk Laçin tarafından...