15 / 05 / 2024

Datça Belediyesi 2016 bütçesi

Datça Belediyesi 2016 bütçesi

Datça Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını yaptı. Belediye toplantı salonunda geçen Salı günü saat 09.30'da gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Gürsel Uçar başkanlık yaptı.

Datça'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Datça Belediyesi, ilçe içerisinde İmar Barışı'na aykırı olan 40 yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Datça'daki 4 arazinin satışı iptal edildi!

Datça'daki 4 arazinin TOKİ'ye devredilmesinden sonra, Datça Belediyesi satış iptali davası açtı. Ankara 11. İdare Mahkemesi, yapılan satış ihalesi hakkında iptal kararı aldı...

Datça'da TOKİ'ye devredilen dört arazi yargıya taşındı!

Datça Belediyesi, ilçenin en kıymetli yerlerinde bulunan 4 arazinin sessiz sedasız Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devredilip satışa çıkarılmasını yargıya taşıdı.

Datça'da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Muğla'nın Datça Belediyesi yetkilileri ve çevreciler, doğal ve arkeolojik SİT alanında yükselen inşaatın yıkımı için başlattıkları hukuk mücadelesini kazanarak sonuçlandırdılar. 

Bağcılar Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu Nisan ayı meclis toplantısında kabul edildi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı açıklamada hizmetlerle dolu bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getirdi.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Pursaklar Belediyesi, 2016'da 7 büyük projenin temelini attı!

Eğitimden kültüre, spordan sağlığa önemli hizmetlere imza atan Pursaklar Belediyesi, 2016’da birçok projeyi hayata geçirdi.

Datça'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Datça İlçesi'nde yer alan 3,504,00 metrekare yüzölçümlü arsa 7 milyon TL bedelle icradan satılıyor. İhaleye konu olan arsa 28 Eylül 2016 tarihinde satılacak.

TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları!

Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 45 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Erzincan Çağlayan 2016 başvuruları ne zaman başlıyor?

Enflasyon oranları Ağustos 2016!

TÜFE ve ÜFE oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Temmuz dönemine ait enflasyon oranları, 3 Ağustos 2016 tarihinde açıklandı. İşte enflasyon oranları Ağustos 2016..

Kira artış oranları Ağustos 2016!

2015 Ağustos imzalanan kira sözleşmeleri bu sene feshedilmemesi halinde yenilenmiş oluyor. Yenilenen kira sözleşmelerinde kira bedeline de zam yapılıyor. İşte kira artış oranları Ağustos 2016...

Süleymanpaşa Belediyesi yol çalışmaları sürüyor!

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Datça Belediyesi 2016 bütçesi Haberi

Datça Belediyesi 2016 bütçesi

Gündemin 1. maddesinde, 2016 yılının analitik bütçesi görüşülerek, karara bağlandı. . Oybirliğiyle kabul edilen bütçe, 22 milyon lira olarak belirlendi. Datça Belediyesinin 2016  yılı Analitik Bütçesi Gider 22.000.000 TL, Gelir Bütçesi 22.000.000 TL olarak ayrı ayrı  oya sunuldu, yapılan oylama sonucu gelir ve gider bütçesi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesinde, Kızlan Mahallesi Kızlanaltı Kesimi 2.Etap 18.madde uygulamasının etaplara 'Kızlan-Emecik' olarak ayrılması konusu görüşüldü. II.Etap 18.Madde düzenleme sahası sınırlarının Kızlan ve Emecik Mahallelerinin bir kısmını kapsadığı, yaklaşık olarak 80 hektarlık bir alanı kapsaması nedeniyle ortaya çıkan uygulama sorunlarının giderilmesine yönelik olarak; düzenleme sahasının mahalleler bazında iki alt parçaya ayrılmasının öngörüldüğü belirtildi. Ayrıca, Emecik Mahallesinde yer alan parselleri kapsayan, mal sahipleri tarafından Belediyeye sunulan dilekçe örneklerine dikkat çekilerek plan değişikliği...