05 / 05 / 2024

Datça Belediyesi

Datça Belediyesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üç ay içinde kurulacağını açıkladığı Uzay Ajansı'nın fırlatma rampasının lk bölümünün Muğla'nın Datça ilçesine kurulması düşünülüyor.

Datça Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 22 milyon TL!

Datça Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını yaptı. Belediye toplantı salonunda geçen Salı günü saat 09.30'da gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Gürsel Uçar başkanlık yaptı.

Datça'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Datça Belediyesi, ilçe içerisinde İmar Barışı'na aykırı olan 40 yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

İnşaat ruhsatları iptal edilen vatandaşlardan Datça Belediyesi'ne tepki!

Datça Belediyesi'nin bazı vatandaşların inşaat ruhsatlarını iptal etmesi üzerine, mülk sahipleri belediye binası önünde toplanarak tepki gösterdi

Datça'daki 4 arazinin satışı iptal edildi!

Datça'daki 4 arazinin TOKİ'ye devredilmesinden sonra, Datça Belediyesi satış iptali davası açtı. Ankara 11. İdare Mahkemesi, yapılan satış ihalesi hakkında iptal kararı aldı...

Datça'da TOKİ'ye devredilen dört arazi yargıya taşındı!

Datça Belediyesi, ilçenin en kıymetli yerlerinde bulunan 4 arazinin sessiz sedasız Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devredilip satışa çıkarılmasını yargıya taşıdı.

Datça'da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Muğla'nın Datça Belediyesi yetkilileri ve çevreciler, doğal ve arkeolojik SİT alanında yükselen inşaatın yıkımı için başlattıkları hukuk mücadelesini kazanarak sonuçlandırdılar. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Muğla Datça Hükümet Konağı yıkılma tehlikesi altında!

Muğla Datça'da 2004 yılında meydana gelen deprem fırtınasından sonra, Hükümet Konağı için yıkılma riskinin bulunduğuna ilişkin rapor verilmişti. İki ayrı depremin ardından yeniden hasar görmesi, yetkilileri harekete geçirdi.

Datça Hükümet Konağı boşaltılıyor!

Datça Hükümet Konağı için boşaltılma kararı verildi. Datça Hükümet Konağı yeni binanın tamamlanması beklenmeden boşaltılacak.

Muğla Datça Devlet Hastanesi açıldı!

Muğla'nın Datça İlçesi'nde geçen yıl yapımı tamamlandığı halde, 'Yapı Kullanma İzin Belgesi' alınamadığı için açılışı gerçekleştirilemeyen devlet hastanesinin yeni binası hizmete açıldı.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Muğla Datça Devlet Hastanesi 23 Ocak'ta açılacak!

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mete, yapımı tamamlanan Datça Devlet Hastanesi’nin 23 Ocak'ta hizmete açılacağını söyledi.

Datça Belediyesi Haberi

Datça Belediyesi

Türkiye'nin ilk fırlatma rampası için KKTC ile birlikte, Muğla'nın Datça ilçesinin de adı geçiyor. Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, kendilerinin konu hakkında net bir bilgisi olmadığını belirterek, "Proje gerçekleşirse, belki Kızlan Ovası'nda yapılabilir, fakat şimdilik net bir şey yok. Konu netleşince Datça açısından bir daha değerlendiririz" dedi.


Yeni...