18 / 05 / 2024

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi Projesi

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi Projesi

Dati Yatırım Holding A.Ş. imzasıyla inşa edilen proje toplam 334 bin metrekare alanda inşa ediliyor. İstanbul Turizm Merkezi satış ofisi telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

İhlas'tan Beylikdüzü'ne Türkiye Hastanesi!

İhlas Holding, İstanbul Beylikdüzü'nde özel hastane inşa edecek. Hastane için arsa sahibi ile sözleşme imzalandı...

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

DATİ Holding JW Marriot Hotel'i İstanbul'a getiriyor!

Lüksün Otel Markası ‘’JW Marriott’’ DATİ Holding’in yapacağı 200 milyon dolarlık yatırımla İstanbul’a geliyor.

Ataköy Mega Yat Limanı davalık oldu!

Dati Holding tarafından İstanbul Ataköy’de sürdürülen Mega Yat Limanı projesinde doldurulan alanlarda inşaat başladı. Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlenen alanlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girip inşaat ruhsatı verdi. Bakırköy Belediyesi dava açtı.

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart'ta!

Türkiye’nin önde gelen markalarından Babacan Holding, İstanbul’un farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yenilikçi projeleriyle pek çok iş ve yaşam alanına imza atıyor. Babacan Premium basın toplantısı 8 Mart 2016 Salı günü düzenlenecek.

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi Projesi Haberi

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi Projesi

İstanbul Turizm Merkezi satış ofisi ile ilgili detayları vermeden önce projenin özellikleri göz atalım. Projenin toplam 553 metre rıhtım alanı yer alıyor.


Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi Projesi

1100 metre mendirek koruması bulunan proje toplam 334 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.  Proje toplam 1 milyar 460 milyon TL yatırım değeriyle inşa ediliyor.


Ataköy İstanbul Turizm Merkezi yapımcı şirketi

Dati Yatırım Holding A.Ş. imzasıyla inşa edilen proje toplam 400 adet mağazadan oluşan AVM, 481 odalı otel, 181 adet apart daire ve marinadan meydana geliyor.


İstanbul Turizm Merkezi daire tipleri

Toplam 461 adet yata hizmet verecek olan projede daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon penthouse olarak dizayn edildi. Projenin toplam 553 metre rıhtımı yer...