30 / 04 / 2024

David Copperfield las vegastaki evi

David Copperfield las vegastaki evi

Ünlü ABD'li illüzyonist David Copperfield, 17 milyon dolar ödeyerek Las Vegas'taki en pahalı malikanenin sahibi oldu. İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi..

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

İşte David Beckham'ın muhteşem evi!

Efsane futbolcu David Beckham, eski zamanların şatolarını andıran bir evde yaşıyor. Ev tam olarak 41 milyon dolar değerinde.

Metris Kışlası'na kentsel dönüşüm parkı!

Esenler-Atışalanı’nda bulunan toplam 1 milyon 658 bin metrekarelik Metris Kışlası’nın 236 dönümü Esenler Belediyesi’ne devredildi. Belediye, bölgede en büyük kentsel dönüşüm parkını inşa edecek.

Victoria Beckham ve David Beckham evlerini ayırdı!

Victoria Beckham ve David Beckham çiftinin aynı çatı altında ayrı yaşadıkları iddia edildi. Çift dağ evini ayrı yaşamak üzere 2'ye böldü. İki evin arasında 45 metre var.

Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu!

Yaklaşık 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olan Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu. Kışladaki yeni üniversite binaları TOKİ inşa edecek.

David Beckham eşi Victoria Beckham'a ada aldı!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'a Karayipler'deki Bird Cay Adası'nı satın aldığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beckham ada için 7 milyon sterlin (32 milyon lira) ödedi.

David Cameron evinin bahçesine kulübe inşa ettirdi!

İngiltere eski Başbakanı David Cameron, evinin bahçesine kulübe inşa etti. Cameron, 25 bin sterlin harcanarak yapılan kulübeyi kitap yazma alanı olarak kullanmak istiyor.

Selimiye Kışlası restore edilecek!

Üsküdar'daki Selimiye Kışlası restore edilecek. Tarihi yapının yenileme çalışmaları 400 gün boyunca sürecek.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

TOKİ Mamak 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası düzenleme ihalesi 4 Nisan'da!

TOKİ Mamak 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami, 1 Adet Şadırvan, 2 Adet Tribün, 1 Adet Protokol Tribün ihalesi 4 Nisan'da yapılacak.

Doğuş Grubu 12. restoranı Zuma'yı Las Vegas'ta açtı!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde 12. Zuma restoranını açtı..

Tarihi Mersin Kışlası yargıya taşınıyor!

Eski Mersin Kışlası’nın bulunduğu alan yargıya taşındı. Alanın imara açılmasına karşı çıkan Mimarlar Odası Mersin Şubesi, Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’nun kararına karşı dava açtı.

David Copperfield las vegastaki evi Haberi

David Copperfield las vegastaki evi

Dünyaca ünlü illüzyonist David Copperfield, Las Vegas'ta çok güzel bir malikanenin sahibi oldu. Copperfield, bu ev için 17 milyon dolar ödedi.



LAS VEGAS'TAKİ EN PAHALI EV

Las Vegas'taki en pahallı ev olarak listelenen evde sekiz yatak odası, yüzme havuzu, gece kulübü, sinema salonu, şarap mahzeni, spor salonu ve SPA yer alıyor.



'MİLYARDER YOLU'NDA YER ALIYOR

59 yaşındaki Copperfield, malikanesinde hayat arkadaşı Chloe Gosselin'le birlikte yaşayacak. Ev, 'milyarder yolu' olarak bilinen Enclave Court'ta bulunuyor.


İşte o evin görselleri;