04 / 05 / 2024

davut güloğlu haciz

davut güloğlu haciz

Oturduğu sitenin aidatını ödemediği gerekçesiyle evine haciz gelen şarkıcı Davut Güloğlu'nun, tartıştığı site yöneticisinin üzerine masa fırlattığı öne sürüldü. Güloğlu emniyette "Çocuklarımın önünde haciz gerçekleştirdiler" dedi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Sıla Sapanca'dan ev aldı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir siteden ev aldı. Yeni aldığı ev ile Sıla, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. 

Ebru Gündeş'e haciz şoku!

Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaldı. Sarraf'ın Büyükçekmece'deki lüks sitesinde bulunan 47 gayrimenkulün aidat borcu nedeniyle Ebru Gündeş'e haciz gönderildi.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Mesut Güleroğlu'ndan konut alacaklara uyarı!

Oda üyesi olan emlakçıların artık sözleşmelerle hareket ettiğine dikkat çeken İZMİR Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, "Bir yer kiralıyor ya da satın alıyorsanız, imzaladığınız sözleşmenin bir nüshasını almayı unutmayın" dedi.

Mesut Güleroğlu: İnciraltı imara açılmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güleroğlu, İzmir’in en büyük sorununun yeni arsa üretilmemesi olduğunu ifade etti.

davut güloğlu haciz Haberi

davut güloğlu haciz


İstanbul Üsküdar'da, şarkıcı Davut Güloğlu ile oturduğu sitenin yöneticisi karakolluk oldu. Olay, Burhaniye Mahallesi'ndeki Bey Konakları'nda 6 Eylül'de meydana geldi. İddiaya göre; sitenin yöneticiliğini üstelenen şirket, Güloğlu'na faiziyle birlikte 16 bin lira site aidatını ödemediği gerekçesiyle alacak davası açtı. Hukuki sürecin ardından ödemenin yapılmaması üzerine Güloğlu'nun evine haciz kararı çıktı. 


'ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ' 

Olay günü icra memurları ve avukat Güloğlu'nun oturduğu siteye gitti. Güloğlu, site yöneticisi İnci Dalkıran'ı aradı. Dalkıran siteye geldi. Taraflar tartıştı. Polise başvuran Dalkıran, "Bana balkondaki masayı fırlattı. Aileme ve bana küfür etti. Beni öldürmekle tehdit etti. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Davut Güloğlu'dur" dedi. Güloğlu, ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Güloğlu emniyette "Çocuklarımın önünde haciz gerçekleştirdiler" dedi. Dalkıran'dan ve icracı şirketten kanuna aykırı haciz iddiasıyla...