16 / 05 / 2024

Davut Güloğlu kartal kentsel dönüşüm projesi

Davut Güloğlu kartal kentsel dönüşüm projesi

Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı inşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor. Güloğlu, DG Yapı inşaat 'Değişim Güzeldir' sloganıyla yoluna devam ediyor.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Sıla Sapanca'dan ev aldı!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Sapanca'da yazlık bir siteden ev aldı. Yeni aldığı ev ile Sıla, daha önceden kavgalı olduğu Davut Güloğlu ile komşu oldu. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Hasan Basri Güzeloğlu emlakçılarla buluştu!

Emlakçılar Odası yönetimi ile bir araya gelen Vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentteki emlak ve konut piyasasının geliştiğini, oda yönetiminin de üyelerinden başlayarak eğitim çalışmalarıyla kent için önemli işler yapacağına inandığını söyledi.

Gülahmetoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gülahmetoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yunus Emra Çalışkan imzasıyla kuruldu.

Edirne Süloğlu TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Süloğlu 78 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet standart konut mevcut hali ile açık Satışa sunuluyor. Edirne Süloğlu TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 9 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuruları başlıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu başvuruları!

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 9 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak.

TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları 2016!

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu projesindeki dairelerin başvuruları henüz başlamadı. İşte, TOKİ Edirne Süloğlu başvuruları 2016..

Davut Güloğlu kartal kentsel dönüşüm projesi Haberi

Davut Güloğlu kartal kentsel dönüşüm projesi

Davut Güloğlu, müzik sektöründen  kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı inşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor. Kartal civarındaki yapıları yenileyen Güloğlu, DG Yapı inşaat 'Değişim Güzeldir' sloganıyla yoluna devam ediyor.


Yeni Yüzyıl...