26 / 05 / 2024

davutoğlu yeni eylem planı

davutoğlu yeni eylem planı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ''Güçlü ve Dengeli Büyüme için Yapısal Dönüşüm'' başlığıyla Onuncu Kalkınma Planı kapsamında öncelikli dönüşüm programlarına ilişkin ikinci basın toplantısını düzenledi...

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu!

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu. Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Alican İbrahimağaoğlu tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Davutoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Can Temir tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

davutoğlu yeni eylem planı Haberi

davutoğlu yeni eylem planı


Öncelikli Dönüşüm Programları'nın çok büyük ilgi gördüğünü ve kendilerinde de heyecan uyandırdığını ifade eden Davutoğlu, Yapısal Dönüşüm Programları'nın özellikle kriz dönemlerinde orta ve uzun vadeli ekonomik dönüşümleri ortaya koyabilmek ve ülkelerin perspektiflerini, reformlarını belirleyebilmek açısından önemli endikasyonlar niteliği taşıdığını belirtti. 


Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katıldı. 


KURUMLAR HEDİYE PLAKET SUNMAYACAK


Bugün açıklanan programla aslında üretimde verimliliğin artırılmasının amaçlandığını söyleyen Davutoğlu,  yurt içi tasarrufların artırılması yoluyla yatırımların artırılması ve israfın önlemesinin planlandığını ifade etti.


İsrafın önlenmesinin önce kamudan başlayarak sonra bütün topluma yansıması gereken bir süreç olduğunu, son Bakanlar Kurulu toplantısında...