28 / 04 / 2024

Davutpaşa Beyaz İnşaat projesi nerede

Davutpaşa Beyaz İnşaat projesi nerede

Topkapı Beyaz İnşaat projesi satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi. Ön talep toplayan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Davutpaşa Beyaz İnşaat Projesi iletişim!

Davutpaşa Beyaz İnşaat Projesi iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yakın zamanda satışa çıkması planlanan proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Fakı tarafından kuruldu.

Aşvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

Ağra İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ağra İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ağra tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

A And A Castil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A Castil İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hmoud  tarafından kuruldu. 

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aş Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Canip Abbasoğlu ve Maksut Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

 A Çebi İnşaat Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 A Çebi İnşaat Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Uçmak ve Emrah Davulcu ortaklığında kuruldu. 

Alı A Abourayya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı A Abourayya İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdulla S.  Abourayya tarafından kuruldu. 

Akçağ Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçağ Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye Akdaş ve Yusuf Akdaş ortaklığında kuruldu. 

Binça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayetullah Delikanlı tarafından kuruldu. 

Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Doğa Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mesut Şengül tarafından kuruldu.

Davutpaşa Beyaz İnşaat projesi nerede Haberi

Davutpaşa Beyaz İnşaat projesi nerede

Beyaz İnşaat'ın Atlı Zincir arsasında 3 blok halinde ve Çukurova arsasında 2 blok halinde hayata geçireceği Topkapı Konutları ön talep süreci devam ediyor.


Yakın zamanda satışa çıkması öngörülen Topkapı Beyaz İnşaat projesi satış ofisi ile 481 24 24 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 370 adet daireden oluşuyor.


Beyaz İnşaat Davutpaşa Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Proje eski Akşam Gazetesi ve Skytürk binası arsa alanı ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arsa alanında yükselecek.


Beyaz İnşaat Topkapı projesinde açık - kapalı yüzme havuzu, yeşil alanlar, açık ve kapalı otopark, sauna, spor salonu, çocuk havuzu ve hamam gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Topkapı Beyaz İnşaat projesi satış ofisi

Telefon: 481 24 24

Web adresi: http://www.beyazinsaat.com.tr/

Özge...