02 / 05 / 2024

Davutpaşa Koç Üniversitesi Hastanesi açıldı mı

Davutpaşa Koç Üniversitesi Hastanesi açıldı mı

2012 yılında temeli atılan ve 500 milyon dolara mal olması planlanan Koç Üniversitesi Hastanesi, ilklere imza atacak. Şu ana kadar 300 milyon dolar harcanan hastanenin ikinci faz çalışmaları 2017 başında tamamlanacak.

Koç Üniversitesi 4 ek bina inşa ediyor!

2014'ten bu yana  Koç Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma faaliyetleri alanında hizmet veren  Koç Üniversitesi Topkapı Kampüsü'ne 4 ek bina inşa edilecek. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi olacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa Kampüsü, Millet Bahçesi olacak. Kardeş Mühendislik Müşavirlik Şirketi, ihaleyi 14 milyon 861 bin lira ile kazandı...

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'ne akıllı raylı sistem gelecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü'nde öğrencilerin fakültelere rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla projelerini hazırladığı raylı sistemi, sponsor bulur bulmaz hayata geçirecek.

Davutpaşa Koç Üniversitesi Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

2012 yılında temeli atılan ve 500 milyon dolara mal olması planlanan Koç Üniversitesi Hastanesi, ilklere imza atacak. Şu ana kadar 300 milyon dolar harcanan hastanenin ikinci faz çalışmaları 2017 başında tamamlanacak.

Davutpaşa İnistanbul Hayat ödeme koşulları!

Davutpaşa İnistanbul Hayat ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da yüzde 1 peşinatla ödeme fırsatları sunuluyor. İnistanbul Hayat projesinde ev fiyatları 376 bin TL'den başlıyor...

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Davutpaşa Beyaz Park Evleri teslim tarihi!

Davutpaşa Beyaz Park Evleri teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Evleri'nde 30 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inistanbul Lokal Evleri Davutpaşa fiyat!

Inistanbul Lokal Evleri Davutpaşa fiyat listesi 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Evleri projesinde daire teslimleri Mart 2018 yılında yapılıyor...

Inistanbul Lokal Rezidans Davutpaşa teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Davutpaşa teslimler Mart 2018 tarihinde yapılıyor. Inistanbul Lokal Rezidans projesinde daire fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor...

Davutpaşa Koç Üniversitesi Hastanesi açıldı mı Haberi

Davutpaşa Koç Üniversitesi Hastanesi açıldı mı

Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Keleş ve Koç Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Erhan Bulutcu, düzenlenen basın toplantısında hastaneyle ilgili detaylı bilgiler paylaştı.


Vehbi Koç Vakfı, Koç Üniversitesi'nin araştırmacı ruhu, Tıp Fakültesi'nin yenilikçi tıp eğitimi ve hastalara hizmet veren dinamik doktor kadrosuyla, sağlık sektörüne kazandırılan Koç Üniversitesi Hastanesi basına tanıtıldı. ABD standartlarının da üzerinde yapılan Koç Üniversitesi Hastanesi'ne şu ana kadar 300 milyon dolar harcandı. Hastane bütün aşamalarıyla tamamlandığında ise yaklaşık 500 milyon dolara mal olacak.


İKİ YILDIR HİZMET VERİYOR


İstanbul Davutpaşa'daki Koç Üniversitesi Hastanesi, 80 dönüm arsa üzerinde 25 bin metrekare üzerine inşa edildi. Hastanenin 150 bin metrekare olan ilk fazı 2014 yılının son çeyreğinde hizmete açıldı. Şu anda 38 bölümde,...