11 / 05 / 2024

Day Tours Turizm adres

Day Tours Turizm adres

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Altuğ Uğurola, Dayana Delia Ba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Organizasyon Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Karabulut, Mesut Dayıoğlu ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Dayı tarafından kuruldu.

Erkama Yapı İnşaat Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkama Yapı İnşaat Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Buğday ve Ahmet Halavuk tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Ceylan tarafından kuruldu. 

Jamal Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal H.M. Abu Abdoh tarafından kuruldu.

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nisreen Abd a.m Alqadeeri tarafından kuruldu.

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Day Suit Otel Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karataş ve Tarıq Alı A Alqarni ortaklığıyla kuruldu. 

Ac Pearl Holıday Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ac Pearl Holıday Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Andreı Racovıta ve Hulusi  Karakuzu ortaklığında kuruldu.

Day Tours Turizm adres Haberi

Day Tours Turizm adres

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Altuğ Uğurola, Dayana Delia Ba tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler...