05 / 05 / 2024

DD London

DD London

Dünyaca ünlü restoran işletmecisi DD London, Türkiye'deki ilk şubesini İstanbul Trump Towers'ta açacak...

DD London, Trump Towers'ta yeni şubesini açacak!

DD London Türkiye'de yeni şubesini 2013 başında Trump Towers'ta açıyor

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Partners İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ilie Project Partners LLC tarafından kuruldu.

Dd Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dd Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Dede Osman Denek tarafından kuruldu.

DD Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DD Investment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Furkan Deliduman ve Seyithan Deliduman ortaklığında kuruldu.

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya ve Sedat Kaya tarafından kuruldu.

London Buıld 2020 18 Kasım’da kapılarını açıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, inşaat yapı sektörünün önde gelen fuarlarından London Buıld 2020 18 – 19 Kasım 2020’de kapılarını açıyor…

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Londra'nın meşhur mağazası Liberty London satılacak!

BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London'ı satacağını açıkladı. Firma, 300 milyon Sterlin gelir elde etmeyi planlıyor.

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

NEF Brentford London lokasyon!

NEF Brentford London lokasyon bilgisi haberimizde bulunuyor. 73  daireden meydana gelen projede fiyatlar 380 bin Pound'dan başlangıç gösteriliyor. 

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

DD London Haberi

DD London
Borsa restoranlarının sahibi Sele İstanbul Restaurant Group ve Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın eşit ortaklığıyla gerçekleştirilecek yatırım 2013'ün ilk çeyreğinde hizmete girecek. İstanbul'da üç yılda  beş ayrı restoran açmak istediklerini belirten Yalçındağ, ''Londra'da da bir Türk restoranı açacağız. İstanbul'da hep lüks segmentte gitmeyeceğiz. Örneğin bir steak house niyetimiz var''...